Klippgatan 3,

Sundsvall - Korsta

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
90 Kvm
Våning:
2
Månadsavgift:
6.454 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
550.000 kr eller bud

Visning

  • 2 maj 2024 kl. 17:00 17:30
    Visningsanmälan krävs

Beskrivning

Trivsam trerumslägenhet med balkong i söderläge!

Med fint läge i området ligger den här trivsamma och genomgående fräscha trerumslägenheten!

Hall i vinkel med fönster mot grönområde som ger ett fint ljusinsläpp in till lägenheten. Rymligt badrum med plats för tvättmaskinen. Två stora sovrum som båda är fria från insyn. Det stora vardagsrummet rymmer både en soffgrupp och matbord.

Köket har bra med förvaring i skåp och bänkytor och är utrustat med diskmaskin för en enkel vardag. Från köket kliver ni ut på den stora inglasade balkongen i bästa söderläge, härifrån kan man njuta av många härliga soltimmar.

Varmt välkommen med din visnings – eller intresseanmälan!

Alla bilder

Bostadshuset
Bostadshuset
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Rymligt badrum
Rymligt badrum
Vy från balkongen
Vy från balkongen
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall med fönster
Hall med fönster
Sovrum
Sovrum
Kök
Kök
Köksdelen
Köksdelen
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 90 Kvm.
Byggnadsår: 1967-1969.
Driftskostnad: 1.260 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Ortvikshöjden hittar du i Korsta på Klippgatan 1-31. Föreningen består av 215 bostadsrätter - varav en används som övernattningslägenhet - och 10 lokaler med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam. I försäkringen ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare. Förvaltare är Nisses.

Parkering
Föreningen har två parkeringshus med 125 garageplatser. Utomhus finns 125 parkeringsplatser och 12 MC-platser. Utöver dessa finns det 15 avgiftsbelagda platser för besökare. Lediga parkeringar finns (kontrollerat 2024-03-25). För mer info om parkeringar kontakta Nisses.

Kabel-TV /Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Tele 2 ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor ingår med obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

El
Föreningen har gemensamt elnätsavtal där du som boende endast betalar för din förbrukning.

Förråd
Källarförråd

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns många gemensamma utrymmen, bland annat gym, bastu, snickeri, biljardrum och målarrum (måla möbler). Tvättstuga finns i källaren, tidsbokning via digital anslagstavla. Dessutom finns en gästlägenhet och en föreningslokal som medlemmar kan hyra.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr samt en pantsättningsavgift på 573 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning uppgår till 362 081kr. Nyckeltalet anger vilken andel bostadsrätten har av hela föreningens sammanlagda skulder. 

 

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 135.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 550.000 kr. eller bud. Månadsavgift 6.454 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 0.55123%. Reparationsfond: 2 462.

Driftskostnad

Totalt 105 kr/mån (1.260 kr/år)

Området

Korsta

Korsta är ett område med egen småbåtshamn och fin utsikt över Sundsvalls hamn. Här finns även ett fint skogsområde med eljusspår och skidspår, samt många fina skogsstigar och bär och svampställen. I området finns fotbollsplaner, lekplatser, utegym, thaimatsrestaurang, pizzeria/kolgrillsrestaurang och en servicebutik. En kort promenad bort ligger också Skönsbergs centrum där det finns vårdcentral, apotek, gym, frisörer och fler restauranger.

Bussförbindelserna är goda. Restid till Sundsvall city med buss är cirka 11 minuter.

Karta