Patrullbåtsvägen 15,

Alnö - Ankarsvik

Utgångspris

1.500.000 kr

Snabbfakta

Tomtarea:
1100 Kvm
Utgångspris:
1.500.000 kr Eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Hampus Jonsson
|

Beskrivning

Byggklar hörntomt i Ankarsvik med fantastiskt läge vid havet!

Här finns möjlighet att skapa ett drömboende ett stenkast från vattenbrynet. Tomten är belägen längst in på en återvändsgata. Tomten har sydvästläge med sol större delen av dagen samt kvällsol som går ner över Norra Berget. Planbestämmelserna tillåter en byggnad i suterräng med en byggnadsyta om 180 kvm i två plan vilket ger en total byggnadsyta om 360 kvm. Avgiften för vatten och avlopp samt nybyggnadskarta är betald.

På några minuters bilfärd finns fina badstränder som Bänkåsviken och Tranviken. Men vill man ta ett dopp i närheten så finns det en fin strand strax nedanför tomten. I närheten finns skola, förskola samt flera sommarrestauranger. Ca 6 km från fastigheten ligger Alnö Vi med ICA butik, bageri, restauranger, gym och apotek. In till Sundsvall C tar det ca 20 min med bil.

Alla bilder

Bostadsfakta

Sammanfattning

Tomtarea: 1100 Kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten saknas/Avlopp saknas..

Energideklaration

Ekonomi

Pris 1.500.000 kr. Eller högstbjudande.

Driftskostnad

Taxering

Taxeringsvärde tomt: 264.000 kr.
Taxeringsvärde totalt: 264.000 kr.
Taxeringsår: 2021.

Området

Alnö

Alnö är ett av Sundsvalls sommarparadis. Här bor du nära hav och natur i barnvänliga omgivningar. Det finns gott om fritidshus på ön och många badvikar och ett fiskeläge att besöka.

I Alnö centrum finns en livsmedelsbutik, restauranger, pizzerior, kiosk och gym. På ön finns både förskolor och grundskola. Bussförbindelse till Sundsvalls centrum, cirka 20 minuters restid.

Vill du veta mer om Alnö? Se gärna vår områdesfilm där vi träffar Marianne och Kjell Drougge som bott på Alnö i närmare 50 år.

Karta