Baldersvägen 21D,

Haga

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
25.5 Kvm
Månadsavgift:
1.763 kr (Värme, Vatten)
Utgångspris:
550.000 kr

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Mycket trevlig lägenhet på markplan i populära Haga!

Varmt välkomna till Baldersvägen 21D, en ljus och fin etta, praktiskt belägen på markplan. Lägenheten rymmer ett stort vardagsrum/sovrum, ett charmigt kök och ett helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Från lägenheten tar ni er enkelt ut till den charmiga innergården, en allmänning med flertalet gemenskapsytor, rabatter och härlig kvällssol.

I området finns allt ni behöver såsom mataffärer, restauranger, skolor, busshållplatser med bra kommunikation, praktiska gång- och cykelvägar, samt mycket populära elljusspår och friluftsområden. Här bor ni i direkt närhet till Norra Berget med hela dess charm.

Söker ni ett trivsamt och praktiskt boende så har ni hittat det här – varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kök Boarea: 25.5 Kvm.
Byggnadsår: 1964.
Driftskostnad: 5.342 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Norrhagen är belägen på Baldersvägen 19-21 i Sundsvall. Föreningen består av två hus med 102 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Föreningen är fullvärdesförsäkrad via IF. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare är Riksbyggen.

Parkering
Föreningen har totalt 8 varmgarage och 75 parkeringsplatser, varav några carports med laddstolpar för elbil samt några vanliga parkeringsplatser med laddstolpar, och några parkeringsplatser med och några utan motorvärmare.

För närvarande är det kö till samtliga bilplatser. Till varmgarage är det 21 i kö, parkeringsplats för elbil 4 i kö, carport elbil 6 st i kö, parkeringsplats med värme 11 st i kö och plats utan el 14 st i kö (kontrollerat 2023-08-21). Kontakta Riksbyggen för mer info om parkering.

TV/Bredband
Bredband 100 mbit via Telenor och kabel-TV (grundutbud) via Tele 2, ingår som obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör ett källarförråd och en matkällare. Tvättstuga finns i hus nr 21. På baksidan av huset finns gemensam grillplats och lekplats.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1312,50 kr samt en pantsättningsavgift på 525 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Bostadsrättens nettoskuldsättning

Bostadsrättens nettoskuldsättning är 42 728 kr. Beräkningen är gjord utifrån årsredovisningen 2022. 

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 132.
Energideklaration registrerad: 2019-04-30.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 550.000 kr. Månadsavgift 1.763 kr (Värme, Vatten). Andel i föreningen är 0.43719%.

Driftskostnad

Totalt 445 kr/mån (5.342 kr/år) varav El 125 kr/mån, Försäkring 104 kr/mån, Övrigt 216 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 216 kr/mån avser obligatoriskt tillägg för bredband (165 kr) och kabel-TV (51 kr).

Området

Haga

Vid foten av Norra Berget, med utsikt över Sundsvall city och hamnen, hittar du villaområdet Haga. Området räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva. Sundsvalls sjukhus och idrottsplatsen Baldershov ligger i Haga. Här finns även den grönskande Tivoliparken (även känt som Busbacken), populärt bland solbadande hagabor.

I Haga finns bland annat livsmedelsbutik, bensinmack, bageri, café, restauranger och pizzerior. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta