Norrlandsmäklarna

lite bättre, mycket tryggare

Jobba med oss

Vår värdegrund är lyhörd, äkta och personlig. Det är så vi vill uppfattas. Vi ska vara den mäklarbyrå som alltid blir rekommenderad av både köpare och säljare efter avslutad affär.

Norrlandsmäklarna befinner sig i en stark tillväxtfas. Sedan starten 2018 har vi snabbt etablerat oss i toppen på den lokala bostadsmarknaden, med flest sålda bostäder per mäklare. Vi vet att det beror på vårt unika arbetssätt.

Vill du ha ett roligt och omväxlande jobb där du kan växa och utvecklas i din yrkesroll? Hör av dig till oss på Norrlandsmäklarna. Vi är alltid på jakt efter nya talanger som kan förstärka vårt team.

Avdelningar


Våra medarbetare har ordet

Fastighetsmäklare Stephanie Bolt

”Att vara mäklare innebär ett varierat yrke med högt tempo och många olika arbetsuppgifter. På Norrlandsmäklarna har jag mitt eget bolag med stor möjlighet att påverka min inkomst och riktigt generösa villkor.”

Stephanie Bolt
Fastighetsmäklare

”Jag är oerhört stolt över vad vi åstadkommit med Norrlandsmäklarna på så kort tid. Vi har ett vinnande koncept som gör att även kunderna känner sig som vinnare.

Hampus Jonsson
Fastighetsmäklare/Grundare

”Det bästa med mitt jobb är att det är så vansinnigt roligt! Det är högt tempo, kreativt och socialt. Jag får stort förtroende från mina mäklarkollegor vilket gör att jag hela tiden växer och utvecklas i min yrkesroll.”

Ulrica Karlsson
Kundkordinator

”Jag har alltid drömt om att bli mäklare och hörde av mig till Norrlandsmäklarna som hjälpte mig in på mäklarutbildningen. Nästa år är jag färdig mäklare. Det känns fantastiskt spännande!

William Svensson
Trainee

Arbetsplats och kultur

För oss är det viktigt att trivas på jobbet. Genom att ha högt i tak och mycket high five skapar vi en framgångsrik kultur som i sin tur gör att kunderna också känner sig som vinnare.

Vad du får hos oss

Som mäklare hos oss har du ditt eget företag men arbetar under vårt starka varumärke och med stöd av våra meriterade mäklare.

  • Framgångsrikt koncept
    Vi har vänt på villkoren och du får behålla den största delen av det du tjänar.
  • Modern mäklartjänst
    Mer kvalitet i mäklartjänsten är budskapet. Med nytänkande metoder och hög tillgänglighet garanterar vi nöjda kunder och ett gott resultat.
  • Vinnande team
    Tillsammans är vi ett vinnande team. Vi stöttar och hjälper varandra. Tillsammans utmanar vi mäklarbranschen!

Om Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna är en fristående och modern mäklarbyrå. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Sundsvall och Timrå. 

Det som skiljer oss från andra mäklare är vårt unika arbetssätt. Vi jobbar då inga andra mäklare jobbar, exempelvis med visningar på kvällar och helger. 

Konceptet är enkelt: vi sticker ut! Lite bättre, mycket tryggare. Nöjda kunder och ett gott resultat är centralt i vårt arbete.

På kontoret i Sundsvall finns idag sex medarbetare. Vi har även en trainee, som är färdig mäklare 2025.

Medarbetare: 6

Grundat: 2018

Du hittar oss här

Norrlandsmäklarna

Storgatan 18
852 31 Sundsvall

T: 060-58 80 70
E: info@norrlandsmaklarna.se