Vad tjänar en fastighetsmäklare i Sundsvall?

Upplev fördelarna som norrlandsmäklare

Är du en driven mäklare som älskar ditt jobb? Gillar du frihet framför trygghet och kan tänka dig att starta eget? Då är Norrlandsmäklarna byrån för dig. 

Som mäklare hos oss har du ditt eget företag vilket ger dig större frihet och möjlighet att tjäna mer. Under varumärket Norrlandsmäklarna utmanar vi tillsammans mäklarbranschen.

 Norrlandsmäklarna står för det lyhörda, äkta och personliga. Våra mäklare har ett gott rykte och en hög arbetsmoral. Med kärnvärden som respekt, trygghet och omsorg om detaljer garanterar vi hög kompetens och ett gott resultat. 

Vi är alltid på jakt efter kollegor som kan stärka vårt team. Välkommen med din ansökan till info@norrlandsmaklarna.se eller använd formuläret nedanför.

Om Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna är en fristående och modern mäklarbyrå. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Sundsvall och Timrå. 

Det som skiljer oss från andra mäklare är vårt unika arbetssätt. Vi jobbar då inga andra mäklare jobbar, exempelvis med visningar på kvällar och helger. 

Konceptet är enkelt: vi sticker ut! Lite bättre, mycket tryggare. Nöjda kunder och ett gott resultat är centralt i vårt arbete.

På kontoret i Sundsvall finns idag sex medarbetare. Vi har även en trainee, som är färdig mäklare 2025.

Medarbetare: 6

Grundat: 2018

Läs mer: Driven mäklare

Du hittar oss här

Norrlandsmäklarna

Storgatan 18
852 31 Sundsvall

T: 060-58 80 70
E: info@norrlandsmaklarna.se