Vi på Norrlandsmäklarna har lång och gedigen erfarenhet av att sälja och köpa bostäder i Sundsvall. Våra mäklare kan branschen och vet hur man genomför en så lyckad affär som möjligt, detta gäller både vid köp och försäljning. Norrlandsmäklarna startade som en banderoll under vilken ett antal fristående mäklare samlades med en vision om att en dag kunna revolutionera mäklarbranschen. Vi erbjuder bra mäklare till bra priser i Sundsvall och våra arvoden är konkurrenskraftiga. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i ditt val av mäklare så att du kan fortsätta med vardagen med vetskapen om att vi hjälper dig ta nästa steg i bostadskarriären. Vi på Norrlandsmäklarna vill att du ska känna att vi är den bästa mäklaren i Sundsvall med de bästa arvodet och priserna.

Hampus Jonsson

Fastighetsmäklare

Hampus har lång erfarenhet av mäklarbranschen och har varit verksam sedan 2001. Han har drivit mäklarbyrå i Stockholm i 13 år och har under dessa år formats till en kunnig och professionell mäklare. Hampus har också en byggnadsingenjörsutbildning i ryggsäcken som han har stor nytta av i sitt yrke.

Ayhan Yagci

Fastighetsmäklare

Ayhans största passion är försäljning, och service. Han kommer hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Ayhan är en professionell, förtroendegivande och en hårt jobbande fastighetsmäklare. Med honom som din mäklare kan du känna dig trygg.

Varför anlita oss som mäklare i Sundsvall?

När vi tar oss an ett mäklaruppdrag så gör vi det med stor omsorg. För oss är en bostadsaffär någonting alldeles för stort för att slarva bort. En av anledningarna till att vi kunnat växa i den takt vi har gjort de senaste åren är främst på grund av vår inställning gentemot våra kunder. Inga uppdrag är för små eller för stora för att försummas.
Du undrar säkert också vad det är för arvode hos mäklare i Sundsvall. Det ger dig ännu en anledning att anlita Norrlandsmäklarna som mäklare i Sundsvall då vi erbjuder bra mäklare till bra priser eftersom våra arvoden är konkurrenskraftiga. Vi vill att kunden ska känna att Norrlandsmäklarna är den bästa mäklaren i Sundsvall.

När du anlitar oss på Norrlandsmäklarna som din mäklare i Sundsvall får du ett stort engagemang och lång erfarenhet. Vårt koncept är enkelt: Vi sticker ut. Våra mäklare i Sundsvall arbetar alltid efter att erbjuda våra kunder briljant service med hög närvaro och transparens. När vi tacklar ett uppdrag gör vi det med nytänkande metoder, en seriös approach och vi vill självklart att du ska få ett så bra pris som möjligt för din bostad i Sundsvall.

bra mäklare sundsvall

Mäklare i Sundsvall – Våra tillvägagångssätt

Att byta bostad är ett stort beslut att ta och med det kommer många tankar och funderingar. Oavsett hur långt i processen du kommit så är det alltid bra att börja förbereda försäljningen av din gamla bostad i tid.

När vi som mäklare i Sundsvall tar på oss ett uppdrag börjar vi alltid med att värdera priset på din gamla bostad. I värderingen av priset tar vi hänsyn till tidigare försäljningar i området, bostadens skick, läge, och försäljning av liknande objekt i närområdet.

Sedan börjar mäklaren i Sundsvall att samla in fakta om bostaden från dig, banken och olika relevanta myndigheter. Det är essentiellt att vi är pålästa om bostaden och kan svara på alla de tänkbara frågor som kan komma upp för att affären ska bli så lyckad som möjligt.

Fotografering av bostaden i Sundsvall

När det kommer till fotografering av bostaden i Sundsvall får du självklart stå för detta själv om du känner dig kapabel, annars tillhandahåller vi fotografer och stylister som kan assistera med att styla och ta bilder av bostaden. Väljer du att genomföra fotograferingen på en egen hand gör du det utefter en checklista som vi tillhandahåller.

Den kan till exempel innehålla punkter som:

  • Rensa bort onödigt
  • Städa i skåp och lådor
  • Vädra och rensa avlopp
  • Kanske byta ut handtag
  • Måla en avskavd list

Mäklaren i Sundsvall tar ansvar för visningen

Du som kund och mäklaren i Sundsvall bestämmer tillsammans när visningen ska äga rum. Under själva visningen tar vi på oss allt ansvar och säljaren brukar inte vara på plats i bostaden under visningen. Visningen är viktigt och det är mycket som står på spel. Efter en genomförd visning underrättar mäklaren i Sundsvall självklart säljaren om hur det gick. Under visningen strävar vi efter:

  • Att ha de bästa visningarna i Sundsvall
  • Att vara pålästa
  • Att hålla en kort gemensam presentation och genomgång av din bostad i Sundsvall
  • Att vid behov använda oss av visningsvärd

Efter visningen följer budgivningen, ett intensivt arbete där alla intresserade köpare kontaktas av mäklaren i Sundsvall för att säkerställa att de är redo för budgivning. Du hålls självklart informerad under hela processen om hur allting fortskrider. Inget bud är bindande förens kontraktet är påskrivet och du bestämmer själv hur länge budgivningen skall pågå och vem som ska få köpa bostaden.

Köpeavtal och tillträde

Affären avslutas när budgivningen är klar, handpenningen betald och köpeavtalet är påskrivet. Efteråt upprättas en likvidavräkning och köpesumman regleras. När detta är genomfört ges köparen tillträde till bostaden i Sundsvall.

Ett köpebrev är en form av juridiskt bindande handling som definierar och reglerar ägandet av en egendom. När det kommer till försäljning och inköp av bostäder i Sundsvall, kan ett köpebrev bland annat fungera som ett kvitto på att alla de villkor som är satta för köpet är uppfyllda. Det kan till exempel handla bland annat om att betalningsvillkoren är uppfyllda.

Letar du efter en bra mäklare i Sundsvall? Kontakta oss idag!

Norrlandsmäklarna erbjuder fri värdering av din bostad i Sundsvall. Kanske går du i flyttankar eller vill du bara diskutera bostadsmarknaden och vilka framtida möjligheter som finns. Vare sig du går i sälj eller köptankar så finns vi här för dig. Vi på Norrlandsmäklarna har lång erfarenhet som bra mäklare i Sundsvall, kan bostadsmarknaden och har konkurrenskraftiga arvoden och bra pris. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig ta nästa steg i bostadskarriären.