Luleåvägen 297,

Granloholm

Snabbfakta

Antal rum:
4 rum och kök varav 3 sovrum
Boarea:
110 Kvm
Månadsavgift:
7.358 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
895.000 kr eller bud

Visning

  • 3 juli 2022 kl. 11:30 12:00
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Fin 4:a i populära Granloholm, med två balkonger!

Välkommen till Luleåvägen 297 och denna rymliga lägenhet med radhuskänsla. Denna lägenhet har bland annat egen entré, två balkonger, två badrum, rymligt vardagsrum, tre rymliga sovrum, klk, samt ett renoverat kök.

Området är barnvänligt och med närhet till centrum, bussförbindelser, natur, matbutiker, skolor, och mycket annat. Här är det bara att flytta in, och känna sig som hemma.

Välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

4 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 110 Kvm.
Byggnadsår: 1982.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Murklan ligger på Luleåvägen i Granloholm. Föreningen består av 201 lägenheter med bostadsrätt, fördelat på 27 hus. HSB ansvarar för förvaltningen av föreningen. Gemensamt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Tele 2 och bredband via Telenor ingår i månadsavgiften.

Parkering
Det finns 126 garageplatser, 116 parkeringsplatser med motorvärmare och 34 gästparkeringar i föreningen. Föreningens ambition är att kunna erbjuda en parkeringsplats (antingen i garage eller utomhus) till varje lägenhet. Kontakta HSB om du vill hyra en parkeringsplats.

Gemensamma utrymmen
I kvartershus 1 och 2 finns fem gemensamma tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare och torkskåp. Föreningen har även en fritidslokal som du kan hyra för 100 kr per tillfälle. I kvartershus 1 finns bastu och duschar att boka och i garaget på Luleåvägen 271 har föreningen inrett ett snickarrum som du kan låna.

Hemsida
https://www.murklan.se/

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 144.
Energideklaration registrerad: 2019-03-05.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 895.000 kr eller bud. Månadsavgift 7.358 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.58247%.

Driftskostnad

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta