Västra Allén 8B,

Sundsvall - Västermalm

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
56.5 Kvm
Våning:
3
Månadsavgift:
4.933 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
950.000 kr Eller högst bjudande

Visning

  • 3 juni 2024 kl. 16:30 17:00
    Visningsanmälan krävs

Beskrivning

Trivsam tvåa högst upp i huset med inglasad balkong, hiss finns!

Välplanerad, ljus och trivsam, högst upp i huset med stor inglasad balkong i västerläge – i denna charmiga tvåa finns alla förutsättningar att trivas.

När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en ljus och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Kök i vinkel med härligt ljusinflöde och generöst med utrymme för matgruppen. Vardagsrummet är luftigt med plats för både soffgrupp och matgrupp, om du vill. Härifrån når du den stora inglasade balkongen med utsikt över innergården, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Vidare erbjuder det här hemmet ett rogivande sovrum med gott om förvaring och ett stilrent, helkaklat badrum.

I föreningen finns både bastu och övernattningslägenhet att tillgå samt en innergård med grillplatser, omgivna av lummig grönska. I området finns såväl gym som bageri, restauranger, Mittuniversitetet och västra station. En kort promenad tar dig in till Stenstan och längs Selångersån hittar du vackra promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 56.5 Kvm.
Byggnadsår: 1939.
Driftskostnad: 3.372 kr/år.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 117.
Energideklaration registrerad: 2019-09-17.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 950.000 kr. Eller högst bjudande. Månadsavgift 4.933 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 4.631%. Reparationsfond: 315.

Driftskostnad

Totalt 281 kr/mån (3.372 kr/år) varav El 156 kr/mån, Övrigt 125 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 125 kr/mån avser obligatoriskt tillägg för bredband.

Området

Västermalm

Västermalm består av stadsdelsområdena Västhagen, Åkroken och Bünsowska tjärnen. Det var här som den ursprungliga bebyggelsen var, vid tiden för Sundsvalls grundande. Här finns Mittuniversitetet, Tonhallen och det populära äventyrsbadet Himlabadet.

Västermalm ligger på gångavstånd till Sundsvall city där du förutom livsmedelsbutiker erbjuds ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker av olika slag.

Karta