Nackstavägen 34B,

Sundsvall - Nacksta

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
76 Kvm
Våning:
7
Månadsavgift:
5.943 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
450.000 kr Eller högst bjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Nu finns en ljus och rymlig trea till salu, belägen på 7e våningen med hiss!

Lägenheten har en stor och rymlig hall, helkaklat badrum, kök i anslutning till det fina vardagsrummet samt två sovrum och balkong. Trevlig planlösning med gott om plats och fina ytor att skapa sitt drömboende.

På Nackstavägen bor du i direkt närhet till allt du behöver såsom matbutiker, skolor, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen.

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 76 Kvm.
Byggnadsår: 1971-1974.
Driftskostnad: 5.979 kr/år.

Föreningsinfo

Allmän information
Brf Rågen hittar du väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54. Här har du nära till naturen med många möjligheter till promenader i skog och mark. I området finns det även ett affärscentrum med en mängd olika affärer. Förvaltare för Brf Rågen är HSB.

Genomförda renoveringar
2021: Installation av postboxar
2019-2020: Byte av lägenhetsdörrar, markarbeten samt asfaltering.
2019: Renovering/underhåll av takpapp, byte av dörrtaggar, nedtagning av träd, samt förnyande av markområden.
2016-2019: Stambyte badrum, stamrenovering, ny el.
2015-2018: Renovering av tvättstugor, handtag till trappfönster för brandsäkerhet, stenslipning av entréer samt bottenplan, takbesiktning, installation av ny garagebelysning, bytt låssystem, sanering och rengöring av befintliga sandlådor, asfaltering och kantsten, byggnation av 2 st miljöhus, installation av fällstolar i trapphusen samt markering av våningsplanet.

Gemensamma utrymmen
Snickeri och keramikverkstad med ugn, tvättstugor i varje byggnad, grovtvättstuga, fritidslokal, förråd, cykelrum, källsorteringshus, Uthyrningslägenheten är belägen längst ner på Nackstavägen 42A och har en härlig uteplats. Föreningen har även stor social gemenskap, till exempel arrangerar de varje sommar midsommarfirande, surströmmingsfest och den årliga "Rågendagen" med diverse utomhusaktiviteter.

Gårdsplats
I området finns flera lekplatser placerade vid gångvägarna på ovansidan av varje husrad, långt från biltrafik. Bersån nedanför Nv 54 är en skön plats för den som vill sitta ute i det gröna.

Parkering
Det finns totalt 586 parkeringar fördelat på garageplatser, motorvärmarplatser och några få platser utan el. Föreningen har digital hantering av parkering. Du som köpare loggar in på hsb.se och ställer dig i kö när du fått tillträde till lägenheten.

Det finns även en del besöksparkeringar på området. Dessa är avgiftsbelagda och betalautomater finns vid infarterna.

Kabel-TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) ingår i månadsavgiften. Bredband (250/100+ip-telefoni) via Telenor bekostas med ett tillägg på månadsavgiften.

Försäkring
Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Protector. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar.

Övriga avgifter
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr samt en pantsättningsavgift på 573 kr tas ut av köparen. Medlemsavgift till HSB: 500 kr/person (fås tillbaka vid utträde ur HSB), årsavgift till HSB: 300 kr (endast första året).

Bostadsrättens nettoskuldsättning

Bostadsrättens nettoskuldsättning är 196 156 kr, beräknad utifrån årsredovisningen 2022. 

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 450.000 kr. Eller högst bjudande. Månadsavgift 5.943 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 0.1663%. Reparationsfond: 17 985.

Driftskostnad

Totalt 498 kr/mån (5.979 kr/år) varav El 296 kr/mån, Försäkring 77 kr/mån, Övrigt 125 kr/mån.
Personer i hushållet: 1.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 125 kr/mån avser tillägg för internetuppkoppling. Månadskostnad för el hämtad från föreningen.

Området

Nacksta

Nacksta ligger cirka 2 km från Sundsvall city. Ursprunget till stadsdelen har anor från järnåldern. Här har du gångavstånd till grönområden och fina cykelvägar som snabbt tar dig till centrala Sundsvall.

I Nacksta finns det mesta du kan behöva: två större livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral, fotbollsplan och ett tempererat utebad. Bussförbindelserna är goda. Restiden är cirka 5 minuter till Sundsvall city.

Karta