Nackstavägen 34A,

Nacksta

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
66 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
4.579 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
395.000 kr Eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Stephanie Bolt
|

Beskrivning

Helrenoverad 2a med mycket förvaring och stor inglasad balkong!

För 2,5 år sedan totalrenoverades lägenheten med smakfulla och praktiska materialval. Golven är sammanhängande och garderober finns det gott om. Här möts ni av en rymlig hall och ett stort trevligt vardagsrum. Köket är renoverat med moderna och smakfulla materialval. Badrummet är stambytt och helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. En ljus, fin och hemtrevlig lägenhet. Den inglasade balkongen är dessutom en riktigt härlig plats där ni verkligen kan njuta av kvällssolen.

Här bor du i direkt närhet till matbutiker, skolor för alla åldrar, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Gång- och cykelavstånd in till stan. Garage, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplatser, m.m. finns i föreningen.

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 66 Kvm.
Byggnadsår: 1972.
Driftskostnad: 4.286 kr/år.

Föreningsinfo

Allmän information
Brf Rågen hittar du väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54. Här har du nära till naturen med många möjligheter till promenader i skog och mark. I området finns det även ett affärscentrum med en mängd olika affärer. Förvaltare för Brf Rågen är HSB.

Genomförda renoveringar
2021: Installation av postboxar
2019-2020: Byte av lägenhetsdörrar, markarbeten samt asfaltering.
2019: Renovering/underhåll av takpapp, byte av dörrtaggar, nedtagning av träd, samt förnyande av markområden.
2016-2019: Stambyte badrum, stamrenovering, ny el.
2015-2018: Renovering av tvättstugor, handtag till trappfönster för brandsäkerhet, stenslipning av entréer samt bottenplan, takbesiktning, installation av ny garagebelysning, bytt låssystem, sanering och rengöring av befintliga sandlådor, asfaltering och kantsten, byggnation av 2 st miljöhus, installation av fällstolar i trapphusen samt markering av våningsplanet.

Gemensamma utrymmen
Snickeri, tvättstugor i varje byggnad, grovtvättstuga, fritidslokal, förråd, cykelrum, källsorteringshus, Uthyrningslägenheten är belägen längst ner på Nackstavägen 42A och har en härlig uteplats.

Gårdsplats
I området finns flera lekplatser placerade vid gångvägarna på ovansidan av varje husrad, långt från biltrafik. Bersån nedanför Nv 54 är en skön plats för den som vill sitta ute i det gröna.

Parkering
Det finns totalt 586 parkeringar fördelat på garageplatser, motorvärmarplatser och några få platser utan el. Föreningen har digital hantering av parkering. Du som köpare loggar in på hsb.se och ställer dig i kö när du fått tillträde till lägenheten.

Det finns även en del besöksparkeringar på området. Dessa är avgiftsbelagda och betalautomater finns vid infarterna.

Kabel-TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) ingår i månadsavgiften. Bredband (250/100+ip-telefoni) via Telenor ingår med ett tillägg på månadsavgiften.

Försäkring
Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Protector. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1207,5 kr samt en pantsättningsavgift på 483 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 146.
Energideklaration registrerad: 2019-03-05.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 395.000 kr Eller högstbjudande. Månadsavgift 4.579 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 0.13970%. Reparationsfond: 2 306.

Driftskostnad

Totalt 357 kr/mån (4.286 kr/år) varav El 170 kr/mån, Försäkring 62 kr/mån, Övrigt 125 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 125 kr/mån avser tillägg för internetuppkoppling. Gemensamhetsel..

Området

Nacksta

Nacksta ligger cirka 2 km från Sundsvall city. Ursprunget till stadsdelen har anor från järnåldern. Här har du gångavstånd till grönområden och fina cykelvägar som snabbt tar dig till centrala Sundsvall.

I Nacksta finns det mesta du kan behöva: två större livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral, fotbollsplan och ett tempererat utebad. Bussförbindelserna är goda. Restiden är cirka 5 minuter till Sundsvall city.

Karta