Medborgargatan 51,

Skönsberg

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
40.5 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
2.550 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
495.000 kr eller bud

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Rymlig 1:a med renoverat kök!

Välkommen till denna fräscha och välplanerade enrumslägenhet! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp. Bostadens 40.5 kvadratmeter erbjuder ett rustat och mysigt kök med matplats, rymligt allrum med parkettgolv och fransk balkong.

En låg månadsavgift där det ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband. Finns en inre reparationsfond på 7 309 kr att nyttja.

Bostaden ligger i ett lugnt område med närhet till bland annat Sundsvalls stadskärna, mataffärer, bussförbindelser och restauranger.

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kök Boarea: 40.5 Kvm.
Byggnadsår: 1956.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Pilen består av 165 lägenheter med bostadsrätt och 17 lokaler med hyresrätt i bostadsområdet Skönsberg i Sundsvall. Föreningen har ingen vaktmästare utan sköter gemensamma uteområden själva. Förvaltare är HSB.

Kabel-TV/bredband
Föreningen är ansluten till kabelnät via Comhem och bredband 100mbit via Telenor. Detta ingår i månadsavgiften.

Parkering/garage
Det finns 21 garage och 86 bilplatser i föreningen. Garagen har olika storlek och kostar mellan 300-361 kr per månad att hyra. Parkering kostar 150 kr/månad. För närvarande finns inga lediga platser (kontrollerat 2022-04-01).Till parkeringsplats är det ca 11 namn i kö, garagen har en förväntad kötid på några år. Kontakta HSB för mer info om parkeringar.

Gjorda renoveringar
1998 Stambyte
2001 Säkerhetsdörrar
2016 Nya belysningsarmaturer i trapphusen, den gemensamma bastun har fräschats upp
2017-2018 Fönsterbyte, byte av garageport vid hyreslokalen, slipning av källargolv, ny sopstation

Gemensamma utrymmen
Det finns fyra tvättstugor som kan bokas via internet alternativt på tavlorna som sitter utanför tvättstugorna. Därutöver har föreningen cykelförråd samt gemensam bastu, gym, solarium och gillestuga som får nyttjas av de boende.

Hemsida
https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/pilen/

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1207,5 kr samt en pantsättningsavgift på 483 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 495.000 kr eller bud. Månadsavgift 2.550 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.48194%. Reparationsfond: 7 309.

Driftskostnad

Området

Skönsberg

Skönsberg ligger 2 km nordost om Sundsvall. Stadsdelen kallas ibland för Staden i staden. Här finns det mesta man kan behöva: livsmedelsbutik, apotek, postombud, bibliotek, glassbar, bankkontor, butiker, frisörer, blomsteraffär, restaurang, gatukök och pizzerior. Och minigolfbanan är ett populärt sommarnöje för många sundsvallsbor.

 

Bussförbindelserna är goda. Restiden till Sundsvall city är cirka 10 minuter.

Karta