Fastighetsmäklare

Patrik Sjödin

4.9 / 5 (127 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik Sjödin äntligen tillbaka i sin barndoms älskade Sundsvall. Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Boka fri värdering
Fokuserad på försäljningen och! väldigt duktig på snabb affär! Väldigt väldigt nöjd och glad
Redan vid det första kontakten via telefon fick jag ett proffsigt och tydligt besked om hur vi skulle gå tillväga vid försäljningen av min lägenhet. Nästa arbetsdag träffades vi för att se över lägenheten och jag fick en tid för fotografering samt förslag på visningstid. Allt detta inom en vecka. Jag är mycket nöjd över den noggranna och proffsigt genomförda försäljningen. Från det första samtalet till kontraktsskrivning skötte Norrlandmäklarna denna affär klanderfritt.
Tack Patrik Norrlandsmäklarna för ett gott samarbete och som  jag varmt kan rekommenderar.
Jag fick förtroende för Patrik redan från början och det visade sig stämma. Pålitlig, lugn och trygg i samtal men effektiv med samma vilja att sälja som jag. Lyssnade på mina önskningar och var samtidigt bra på att vägleda. Lätt att få tag på och väldigt trevlig. Blev en snabb försäljning. Kan varmt rekommendera Patrik om du ska sälja!
Patrik är en väldigt kompetent mäklare. Man känner sig trygg och märker att han har stor erfarenhet av branschen. Vi blev uppdaterade under hela resan och fick vår lägenhet snabbt såld efter visning. Vi kan starkt rekommendera Patrik och kommer att anlita honom i framtiden vid behov. Vill du ha en mäklare som har båda fötterna på jorden och ett sinne för affärer anlita Patrik.