Fastighetsmäklare

Patrik Sjödin

4.9 / 5 (162 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik Sjödin äntligen tillbaka i sin barndoms älskade Sundsvall. Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Boka fri värdering
En mycket trevlig och sympatisk mäklare. Utstrålade lugn vilket gjorde att man kände sig trygg. Det kändes verkligen inte som han tyckte det var jobbigt att han var tvungen att ha kontakt med tre personer under försäljningen. Rekommenderar honom varmt.
Väldigt duktig och lyhörd mäklare som tog våra önskemål och farhågor i beaktande samt gav oss väldigt goda råd. Kommer vända mig till honom igen!
Målinriktad och trygg mäklare.
En toppenmäklare!! Det har varit väldigt tryggt, lugnt och effektivt och en intresserad tillgänglig mäklare! Han har skött affären proffsigt. Jag kan verkligen rekommendera honom.
Väldigt snabb och effektiv, tillmötesgående och hjälpsam samt bra på att uppdatera så man är med på vad som händer. Jättetrevlig och hjälper till med det där lilla extra under hela processen, rekommenderar starkt!!