Fastighetsmäklare

Patrik Sjödin

4.9 / 5 (102 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik Sjödin äntligen tillbaka i sin barndoms älskade Sundsvall. Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Boka fri värdering
Trevlig och skarp. Missar inte någon uppföljning så man är uppdaterad. Hittade en utgång i affären när jag behövde det som mest.
Bästa mäklaren som jag har haft hittills!
Patrik Sjödin är en lysande stjärna på mäklarhimlen! En lugn, trygg, saklig, engagerad mäklare som lotsade oss rätt även med våra juridiska spörsmål. Försäljningsmaterialet var till sitt språk och form sakligt och informativt men med en varm ton vilket vi så uppskattade. Fotografens bilder blev magiska där vinklar, djup och ljus kom till sin rätt. Patrik är en person som man snabbt känner förtroende för och som vi hade full tillit till. Vi kan varmt rekommendera honom till alla er som vill ha en riktigt bra mäklare.
Glad och trevlig. Snabb affär.
Oerhört kunnig och professionell. Tillgänglig både vardag och helg. Lyhörd och lyssnade på våra idéer. Var väldigt driven och fixade en snabb affär som vi är väldigt nöjda med. Vi känner att vi fick mer av Patrik än andra mäklare vi har anlitat.