Fastighetsmäklare

Patrik Sjödin

4.9 / 5 (116 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik Sjödin äntligen tillbaka i sin barndoms älskade Sundsvall. Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Boka fri värdering
Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare! Patrik på Norrlandsmäklarna är lugn, trygg och väldigt proffsig. Han sålde vårt hus med samma syn på huset som vi har och han har varit ett enormt stöd genom hela försäljningen. Vi har rekommenderat honom till flera vi känner och vi skulle inte tveka att välja honom igen.
Jag är mycket nöjd . Lätt att få kontakt med honom. Han hade svar på alla mina frågor,och uppgraderade mej på allt som hände. Dessutom en mycket trevlig och omtänksam person. Jag kände mej trygg med min försäljning och val av mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom. Jag ska dessutom snart sälja min lägenhet och har redan bestämt och beställt Patrik Sjödin till detta.
Oerhört trevlig och samarbetsvänlig mäklare som lyssnade och skräddarsydde efter våra behov och allt vad det innebar. Är otroligt nöjd!
Patrik är lyhörd och engagerad. Han har god kunskap om försäljning av fastigheter. God strateg och duktig att komma till målet dvs att få budrundor for å få rätt slutpris. Rekommenderas starkt!
Det finns inget negativt att säga om Patrik på Norrlandsmäklarna. Mycket bra från start till mål. Lyhörd, engagerad, kunnig och mycket trevlig.