Fastighetsmäklare

Patrik Sjödin

4.9 / 5 (140 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och efter många framgångsrika bostadsaffärer i Oslo och Malmö är Patrik Sjödin äntligen tillbaka i sin barndoms älskade Sundsvall. Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är Patrik mäklaren för dig.
Boka fri värdering
God kontakt och lyhördhet. Fick gott stöd genom hela processen och att kunna diskutera olika försäljningsmöjligheter och strategier var ovärderligt. Alla delar från att hitta just Patrik som mäklare till annons, visning, budgivning och försäljning gick jättesmidigt och bra. Ångrar inte för en sekund att jag valde honom som mäklare, han vet vad han gör och är väldigt engagerad.
Patrik visade upp en extremt professionell kunskap, speciellt när försäljningen sattes lite på prov då marknaden började segt för vår bostadsrätt. Han tog därmed beslut som definitivt förbättrade våra chanser och som sedan slutade med försäljning inom önskad tidsram och prissättning, trots en seg start. Det imponerade, att kunna göra en helomvändning så snabbt. Vi var hela vägen trygga med hans förmedling med potentiella köpare. Han var lyhörd, uppfyllde våra önskemål och gav sig inte för att nå det mål vi önskat. Kan definitivt rekommendera Patrik för de som vill ha en hungrig och målmedveten mäklare.
Vi hade redan i somras bestämt att vi nu ville sälja vår lägenhet och flytta till något mindre. Vi pratade med många olika och kände väl inte riktigt att vi hittade riktigt rätt. Någon sa att ta någon av de lite nyare mäklarna som finns ute nu så du får lite nytänk. Så då valde vi Norrlandsmäklarna, de kändes nya lyhörda och mycket proffsiga. Vi fick Patrik. Han lyssnade på en gång och tyckte inte att det var konstigt att vi först ville hitta ett annat boende. Han stressade in fram något beslut utan det fick växa fram. Vi hade sporadiskt kontakt under sommaren och hösten. Sen hittade vi äntligen en lägenhet och då gick allt i rasade fart. Hela tiden höll han oss informerande om läget och vi hade dessutom en sådan tur att få fantastiska bilder och en bra presentation.. Så till slut. Fem solar av fem Agneta & Lazar
Patrik har varit en pärla under hela processen - engagerad, förtroendeingivande, kunnig och målmedveten samt höll oss konstant uppdaterade. Från ett väldigt trevligt bemötande och lätt att nå till rådgivning och snabba affärer. Han hjälpte oss att både köpa och sälja bostad - försäljningen av våran bostad gick över all förväntan. Rekommenderar varmt Patrik och Norrlandsmäklarna!
Patrik på Norrlandsmäklarna hade bra driv i försäljningen och gav både mig som säljare och även köparna en korrekt och positiv bild av fastigheten som såldes. Jag ville ha en snabb affär till rätt pris. Annons och visning var snabbt och proffsigt ordnat . Några dagar från beslut till underskrift. Tack!