Vy över Sundsvall

Letar du efter bostäder till salu i Sundsvall? Oavsett om du är på jakt efter en villa, ett fritidshus eller en lägenhet kan vi hjälpa dig.

Norrlandsmäklarna har god lokalkännedom om Sundsvall med omnejd, och lång erfarenhet från branschen. Med stort engagemang och hög service hjälper vi våra kunder att köpa och sälja hus och lägenheter i Sundsvalls kommun.

Vill du veta mer om oss på Norrlandsmäklarna och hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär i Sundsvall?

Att bo och leva i Sundsvall

Sundsvall är en av de större städerna i Norrland och allt fler väljer att bosätta sig i staden som har allt.

I Sundsvall hittar du ett rikt utbud av kultur, butiker, restauranger och nöjen, samtidigt som du bor nära den norrländska naturen och havet.

Kultur och natur i Sundsvall

Att köpa ett hus eller en villa i Sundsvall innebär närhet till naturen och lugnet, liksom stadspulsen och det rika kulturlivet. Sedan länge har kultur varit en viktig fråga som stått högt på agendan i Sundsvalls kommun. I Sundsvall finns flera kulturinstitut, kulturskola samt ett omfattande föreningsliv, vilket gör staden till en perfekt plats att bo och leva på för den som är kultur- och naturintresserad.

Söker du hus till salu i Sundsvall?

Söker du bostad i Sundsvall? Oavsett om du är på jakt efter ett naturskönt fritidshus, en barnvänlig villa eller en lägenhet med balkong och utsikt, hjälper vi dig att hitta rätt bostad i Sundsvall!

På vår hemsida hittar du alla villor, hus och bostäder som är till salu i Sundsvall just nu.

Om du vill gå på visning av någon av bostäderna kan du enkelt anmäla dig på vår hemsida eller kontakta den ansvariga mäklaren.

Bostäderna visas ofta vid två olika tillfällen, men det kan bli fler visningar beroende på hur intresset ser ut. Det är också vanligt att det görs privata visningar.

Svårt att hitta rätt bostad?

Trots att du inte hittar vad du söker bland bostäder till salu på vår hemsida kan vi hjälpa dig att hitta rätt bostad i Sundsvall.

Ring eller mejla oss och berätta så detaljerat som möjligt om vilken typ av bostad (villa, hus, lägenhet) du söker, i vilket område, till vilket pris, hur många rum eller kvm du behöver, om du söker en bostad av en viss stil eller utseende eller om du söker en viss typ av tomt.

Vänta inte till imorgon, kontakta oss idag. Vägen till din drömvilla kan vara närmare än du tror!

Välkommen till oss på Norrlandsmäklarna – din lokala mäklare i Sundsvall och Timrå.

Norrlandsmäklarna Ett modernt företag med gedigen erfarenhet

När du köper hus av Norrlandsmäklarna kan du vara säker på att du får en kunnig och erfaren mäklare som hjälper dig att hitta rätt hus till rätt pris. Våra mäklare har lång erfarenhet av husköp och vet vad som är viktigt att tänka på. Vi är också måna om att ge dig en bra service och göra hela processen så smidig som möjligt.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa möjliga bemötandet.

Vad tjänar en fastighetsmäklare i Sundsvall?

Läs mer om hur vi på Norrlandsmäklarna jobbar:

Söker du bostad till salu i Sundsvall?

Vi hjälper dig hitta ditt perfekta hem. Vi arbetar alltid för att alla parter i en bostadsaffär ska bli nöjda. På vår hemsida hittar du en lista över alla bostäder som är till salu, med prisuppgifter.

Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende i Sundsvall!

Om du vill veta mer om en specifik bostad, eller bara vill veta mer om oss, kan du kontakta oss på telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Du är också välkommen att besöka vårt kontor på Storgatan 18 för en kopp kaffe. Hur du väljer att kontakta oss är upp till dig, men vi ser fram emot att prata med dig om ditt drömboende.

Hjärtligt välkommen till oss på Norrlandsmäklarna!

Läs mer om oss:

Patrik Sjödin Fastighetsmäklare Sundsvall

Patrik Sjödin

E-post: patrik@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070 – 238 62 32

Läs mer

Stephanie Bolt Fastighetsmäklare Sundsvall

Stephanie Bolt

E-post: stephanie@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 073-082 43 38

Läs mer

Jessica Liv

E-post: jessica@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070-233 21 96

Läs mer

Emil Sångberg

E-post: emil@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 072-509 00 55

Läs mer

Hampus Jonsson Fastighetsmäklare Sundsvall

Hampus Jonsson

E-post: hampus@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070 – 358 38 58

Läs mer