Fastighetsmäklare

Emil Sångberg

4.9 / 5 (37 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med en idrottsbakgrund så långt han kan minnas har Emil full koll på vad som krävs för att ta sig i mål. Emil är en disciplinerad, uppriktig och hårt arbetande fastighetsmäklare som gör allt för att du ska få så mycket som möjligt för din bostad. Nöjdhet och tillgänglighet är något som du kommer märka är representativt när du väljer Emil som din mäklare!
Boka fri värdering
Mäklaren höll mig hela tiden uppdaterad och alltid lätt att få kontakt mex
Emil kontaktade mig långt innan jag hade planer på att sälja min lägenhet för att det fanns en efterfrågan på lägenheter i mitt område. När det började bli aktuellt för mig att sälja min lägenhet så återtog jag kontakten med honom och gav honom uppdraget. Emil visste hela tiden förutsättningarna, och jobbade utefter dom. Han höll mig uppdaterad gällande intresset av min lägenhet, och där jag äntligen kunde meddela honom att det var dags att sälja så bokade han in en visningstid och inom loppet av 5 dagar var affären klar och lägenheten blev såld till utgångspriset! Jag är supernöjd!
En tillmötesgående mäklare som är bra på att hålla kontakten, ärliga och tydliga riktlinjer. En värd mäklare att anlita
Flitig och driven ung herre, som hittade lösningar i en svår marknadstid för husförsäljningar. Där andra hus i omgivningen länge stod osålda blev mitt hus faktiskt sålt till en väl passande köpare som fick det hus köparen var ute efter.
Har träffat många mäklare och Emil kan jag bara ge goda poäng, Bra värderings insikt. Emil ringde upp random folk i vårt bostadsområde och fick tag i mig. Jag hade behov att flytta pga svårt att gå i trappor (ingen hiss, tre våningsplan) men jag hade inte kommit till skott att flytta till ett bättre boende. Jag kan tacka Emil som jag fick ett bra telefonsamtal som fick mej att göra denna försäljningen på ett professionellt sätt som han ställde upp med. Jag ger tio stjärnor av tio. Bra gjort Emil och lycka till