Fastighetsmäklare

Emil Sångberg

4.9 / 5 (43 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med en idrottsbakgrund så långt han kan minnas har Emil full koll på vad som krävs för att ta sig i mål. Emil är en disciplinerad, uppriktig och hårt arbetande fastighetsmäklare som gör allt för att du ska få så mycket som möjligt för din bostad. Nöjdhet och tillgänglighet är något som du kommer märka är representativt när du väljer Emil som din mäklare!
Boka fri värdering
Emil var hela tiden lättillgänglig. Återkom alltid snabbt om han var upptagen när jag sökte honom. Uppdaterade mig hela tiden om vad som hände. Mycket nöjd med honom och rekommenderar honom gärna.
Emil är genuin. Han vet hur den här branschen. Funkar . Han vet vad han vill. Och hur man lägger upp allt strategiskt. För att få sälja. En lägenhet. Han är ödmjuk. Och bryr sig verkligen om dom Han säljer åt men även köparen. Av lägenheten.han är helt enkelt en . Lysande mäklare.
I en tuff marknad och med högt utgångspris på lägenheten fick Emil både mig som säljare och köparen att känna sig nöjda. Jag kunde nå Emil 24/7h och fick uppdateringar om det minsta lilla. Detta gjorde att man kände sig trygg i alla lägen. Vill ni ha en mäklare som gör det lilla extra rekommenderar jag Emil!
Vi är väldigt nöjd med Emil Sångberg insats vid försäljningen av vår stuga. Kompetent, noggrann och höll en bra information och uppföljning hela vägen. Emeli Forsström & Lars Norlin
Vi är helt nöjda med mäklarens insats vid försäljningen