Fastighetsmäklare

Emil Sångberg

4.9 / 5 (23 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Med en idrottsbakgrund så långt han kan minnas har Emil full koll på vad som krävs för att ta sig i mål. Emil är en disciplinerad, uppriktig och hårt arbetande fastighetsmäklare som gör allt för att du ska få så mycket som möjligt för din bostad. Nöjdhet och tillgänglighet är något som du kommer märka är representativt när du väljer Emil som din mäklare!
Boka fri värdering
En mäklare som förstår kunden och är väldigt lyhörd vad mitt mål var med försäljning och förstod mitt resonemang. En mäklare som är uppdaterad och väl insatt. Kan varmt rekommenderas.
Mycket nöjd med Emil. Alltid tillgänglig, trevlig och engagerad.
Emil sålde lägenheten snabbt och smidigt till ett pris som jag var nöjd med.
Man säljer ju inte hus varje dag och jag har aldrig sålt via mäklare tidigare så detta var en helt ny erfarenhet för mig. Jag fick via Hittamäklare två mäklare att välja mellan och efter moget övervägande valde jag Emil. Han gav ett bra intryck som andades trygghet och trovärdighet. Jag upplevde honom som mycket kunnig och i stort sett allt han informerade om i början slog också in, inklusive slutpriset. Han höll mig hela tiden informerad utan att på något sätt vara överdriven. När vi kom till slutskedet fick jag all den information jag behövde för att ta ett beslut vilket visade sig vara helt enligt mitt önskemål. Det blev verkligen rätt köpare. Jag skulle absolut rekommendera Emil om jag blev rådfrågan och skulle jag en gång till ställas inför att sälja ett hus skulle jag tveklöst söka upp honom.
Allt har gått smidigt trots att jag sålde en bostad på annan ort än där jag bor, med 12mil mellan. Slutpriset blev något lägre än vad vi hoppats på, än värderingen, men mycket hände med räntorna på kort tid under försäljningsperioden och marknaden stannade av lite. Emil gav inte upp för det och kämpade på med att få till ett avslut.