Viskansvägen 141,

Sundsvall - Viskan

Högsta bud

300.000 kr

Budgivare 2
300.000 kr
Budgivare 1
200.000 kr

Snabbfakta

Antal rum:
5 rum och kök varav 3 sovrum
Boarea:
90 Kvm
Biarea:
170 Kvm
Tomtarea:
1220 Kvm
Utgångspris:
450.000 kr

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Emil Sångberg
|

Beskrivning

Unik Fastighet längst med ljungan!

Vi har nöjet att erbjuda ett mycket spännande och unikt hus beläget på Viskansvägen 141 i pittoreska Viskan. Denna fastighet ligger direkt vid vackra Ljungan och erbjuder en egen båtplats, vilket gör den till en dröm för vattenälskare och båtentusiaster.

En Unik Blandning av Historia och Möjligheter:
Huset är en sällsynt kombination av ett gammalt plåtslageri och en bostadsdel, vilket ger en charmig och unik karaktär. Plåtslageriet, som sträcker sig över två våningar, är fullt av historisk utrustning och verktyg som ger en inblick i tidigare tiders hantverk. Detta område erbjuder oändliga möjligheter för den som vill behålla det som ett arbetsutrymme, omvandla det till ett konstnärsateljé, eller kanske ett showroom.

Bostadsdel med Stor Potential:
Bostadsdelen av fastigheten sträcker sig över två våningar plus källare och har påbörjats för renovering av den tidigare ägaren. Detta ger dig som ny ägare möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt drömhem. Dessutom ingår en uppsättning av ett helt nytt kök, stommar och luckor, redo att installeras.

Inventarier Ingår:
En av de många fördelarna med denna fastighet är att den säljs med inventarier. Detta inkluderar inte bara den gamla utrustningen i plåtslageriet utan även möbler och andra föremål som finns i bostadsdelen. Detta ger en fantastisk möjlighet att bevara och använda en del av fastighetens historia samtidigt som du moderniserar och gör det till ditt eget.

Perfekt för Kreativa Själars Dröm:
Denna fastighet är perfekt för den kreativa själen som söker ett unikt hem med historia, charm och oändliga möjligheter. Med sitt fantastiska läge vid vattnet, sin unika arkitektur och potential för anpassning, är detta en fastighet som verkligen sticker ut.

Misssa inte chansen att äga denna exceptionella fastighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna fastighet har att erbjuda. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: 2 plansvilla.
5 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 90 Kvm.
Biarea: 170 Kvm.
Tomtarea: 1220 Kvm.
Byggnadsår: 1936.

Byggnad

Fasad: Trä.
Tak: Plåt.
Grundläggn: Souterräng.
Grundmur: Betong.
Murstock: Tegel.
Vatten och avlopp: Kommunalt/Enskilt sommarv/Enskilt avlopp..
Fönster: 2-glas.
Eldstad: Öppen spis.

Energideklaration

Ekonomi

Pris 450.000 kr.

Driftskostnad

Taxering

Taxeringsvärde byggnad(er): 194.000 kr.
Taxeringsvärde tomt: 89.000 kr.
Taxeringsvärde totalt: 283.000 kr.
Taxeringsår: 2021.
Värdeår: 1936.

Pantbrev

Det finns pantbrev till en summa av 173.000 kr.

Karta