Fastighetsmäklare

Jessica Liv

4.9 / 5 (41 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Som mäklare är Jessica problemlösande, engagerad och effektiv med en förmåga att fånga upp detaljer som skapar extra kundnöjdhet för dig som kund. Jessicas fokus är på dig och hon är inte nöjd förrän du är det. När du väljer Jessica lovar hon en smidig affär där ni tillsammans hittar vägen till just din lyckade bostadsförsäljning, oavsett om det handlar om en dröm som förverkligas eller livet som förändras.
Boka fri värdering
Jessica hade en rimlig uppskattning av lägenhetens värde och mycket god kännedom om området. Hon hade även en bra strategi och var lyhörd för vårt önskemål om en snabb affär trots tuffa tider. Har en känsla av att både vi som säljare och köparna är mycket nöjda.
Jag rekommenderar absolut Jessica Liv till kommande säljare och köpare. En fantastisk målinriktad driftig kvinna som verkligen gör allt för att alla ska bli nöjda.
Proffsig, trevlig, driven mäklare. Men med god kundkännedom och lyhörd för både säljare å köpares funderingar.
Jessica är en proffsig mäklare som är mån om att allt ska bli bra för både säljare och köpare. Hon är saklig och informerar tydligt och snabbt vad som händer på ett positivt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.
Jessica har gjort ett proffsigt jobb från början till slut. Snabb, noggrann, trygg, positiv och stöttande enda in i det sista. Så glad att jag valde Norrlandsmäklarna! Jessica måste vara den bästa mäklaren i stan, kan varmt rekommendera henne!