Fastighetsmäklare

Jessica Liv

4.9 / 5 (66 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Jessicas bästa egenskaper som mäklare är att hon är engagerad, effektiv och noggrann. Som kund kan du därför förvänta dig målmedvetenhet, ett engagemang utöver det vanliga och inga överraskningar i försäljningen av din bostad. Hon har 20 års erfarenhet inom försäljningsbranschen som toppresterande säljare. Jessicas känsla för affärer och hennes engagemang, kommer att göra din bostadsförsäljning till en lyckad upplevelse. Välkommen att kontakta Jessica för försäljnings- och bostadsrådgivning!
Boka fri värdering
Med stort engagemang och proffsighet så har hon gjort den här processen oerhört smidig. Hon hittar bra lösningar för både köpare och säljare på ett rakt och ärligt sätt. Med en rekordsnabb försäljning visar hon hur grym hon är!
Jessica är en engagerad mäklare med god inblick i marknaden. Med sin positiva energi och konstanta anträffbarhet möjliggjorde hon en smidig och lyckad försäljning.
Affären genomfördes endast pga Jessica engagemang och att hon ständigt sökte nya lösningar för att få affären till avslut. Genom endast 1 visning i en tuff bostadsmarknad. Jessica är otroligt proffsig och kunnig, lägger ner massor av tid och energi på att både säljare och köpare ska bli nöjda. Jag rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja bostad. Hon brinner för sina uppdrag och gör sitt yttersta för sina kunder. Mycket tacksam att jag blev rekommenderad att kontakta just henne.
Fantastiskt att se detta engagemang. Rekommenderas verkligen!
Engagerad, uppmärksam och kunnig. Hon har ett varmt och förtroendeingivande bemötande. En mäklare som gör allt för sin kund och vet vad kunden behöver.