Fastighetsmäklare

Jessica Liv

4.9 / 5 (51 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Som mäklare är Jessica problemlösande, engagerad och effektiv med en förmåga att fånga upp detaljer som skapar extra kundnöjdhet för dig som kund. Jessicas fokus är på dig och hon är inte nöjd förrän du är det. När du väljer Jessica lovar hon en smidig affär där ni tillsammans hittar vägen till just din lyckade bostadsförsäljning, oavsett om det handlar om en dröm som förverkligas eller livet som förändras.
Boka fri värdering
Jessica Liv, wow vilken kvinna! Hon är mäklaren med det lilla extra. Utöver hennes egenskaper att vara lyhörd, förstående & resonabel, så har hon stenkoll på marknaden. Hon bemöter en med sådan positiv energi - varje gång, där finns alltid lösningar när en annan känner att det bara finns låsningar. Vill du ha mäklaren med det lilla extra, så sälj med Jessica. Hon håller en i handen från dag ett till avslutad affär!
Jessica är driven, kunnig, har bra bemötande, är resonabel och engagerad.
Jessica är superengagerad och håller säljaren väl informerad under hela processen. Hon ser till säljarnas bästa och är mycket mån om att de ska bli nöjda med sin försäljning.
Jag tycker att hon gjort ett mycket bra jobb!
Mycket kompetent mäklare. Hennes kännedom om marknaden i området där mitt objekt ligger samt hennes förmåga att hitta köpare och marknadsföra lägenheten ser jag som helt avgörande för att försäljningen kunde genomföras.