Fastighetsmäklare

Stephanie Bolt

4.9 / 5 (64 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Stephanie är mäklaren som gör allt för sina kunder. Med engagemang, driv och noggrannhet skräddarsyr hon din bostadsaffär utifrån dina individuella behov och önskemål. Hon ser till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Vill du ha en mäklare som du kan lita på till 100% - välj Stephanie Bolt.
Boka fri värdering
Fantastisk och proffsig ha med att göra ifrån början till slut med ett stort hjärta på rätt plats. Kan rekommenderas starkt
Vi hade den som kommande och det blev en väldigt smidig försäljning. Kan verkligen rekommendera Stephanie, höll oss uppdaterad och ordnade visning när det passade alla parter.
Väldigt nöjda med allting, väldigt lyhörd, flexibel och professionell.
Hon var engagerad, höll oss uppdaterade hela tiden
Stephanie har varit helt otrolig genom hela säljprocessen! Hon är en fantastiskt engagerad och lyhörd mäklare som har ett väldigt fint och trevligt sätt att arbeta. Hon har varit snabb och effektiv och har lagt ned mer tid och energi än förväntat både vad gäller att få huset sålt och svara på alla frågor under tiden. Det har varit en känslomässig resa att sälja sitt hus efter 27 år och Stephanie har varit tålmodig och inkännande och stöttat genom hela processen. Vi har bara lovord att säga om Stephanie och tycker hon är fantastisk! Vi kan varmt rekommendera alla att anlita henne som mäklare, tveka inte utan ta kontakt med henne om ni behöver en mäklare i framtiden. Ni kommer inte bli besvikna!