Ska du köpa eller sälja lägenhet i Sundsvall? Norrlandsmäklarna hjälper dig att sälja och/eller köpa bostad i Sundsvall.

Som din lokala mäklare i Sundsvall har vi på Norrlandsmäklarna lika bra koll på lokalområdet som på bostadsbranschen. Oavsett om du ska sälja din lägenhet eller köpa en ny kan vi hjälpa dig!

Vill du veta mer om våra lägenheter till salu i Sundsvall, eller vill du få en fri värdering på din lägenhet?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt väg framåt.

Lägenheter i Sundsvall Köp och sälj med Norrlandsmäklarna

Oavsett om du ska sälja eller köpa lägenhet finns vi på Norrlandsmäklarna redo att hjälpa dig när det är dags. Vi assisterar dig genom hela processen, så att du kan känna dig lugn och trygg med att du gör en bra affär.

Med Norrlandsmäklarna får du förstklassig service och områdesexpertis och för dig som funderar på att sälja din bostad får du alltid en fri värdering av din bostad genom oss.

Vi tar oss an alla typer av objekt – oavsett om det är en lägenhet, ett hus, en villa, ett fritidshus, ett radhus eller en tomt.

På vår hemsida hittar du alla lediga lägenheter till salu i Sundsvalls kommun just nu. Vi har ofta bostäder till salu både i centrala Sundsvall, och utanför staden med naturen som granne.

Ring eller mejla oss och berätta så detaljerat som möjligt om vilken typ av bostad (villa, hus, lägenhet) du söker, i vilket område, till vilket pris, antal rum samt vilken hyra och totalkostnad du kan betala.

Boka ett möte och kom igång med försäljningen av din lägenhet i Sundsvall!

Vi på Norrlandsmäklarna har som mål att hjälpa dig som kund att göra en så lönsam och bra bostadsaffär som möjligt.

Vi hjälper dig att maximera värdet av din bostadsaffär. Det gör vi genom gedigen erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Väl igång med försäljningen finns vi alltid bara ett samtal, mejl eller sms bort. Alltid redo att svara på frågor och stötta dig i processen. Med oss kan du känna dig trygg med att göra en så bra affär som möjligt.

Boka ett första möte med oss och få personlig rådgivning, följt av en välgrundad försäljningsstrategi.

Kom igång med försäljningen av din lägenhet i Sundsvall idag!

Boka ett möte

Maximera värdet av din bostadsförsäljning med oss! Boka möte nu för skräddarsydd rådgivning och en framgångsrik försäljningsstrategi.

Vad tjänar en fastighetsmäklare i Sundsvall?

Om Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna är din lokala mäklare i Sundsvall och Timrå. Vårt arbete kännetecknas av hög lokalkännedom, gedigen branscherfarenhet och ett personligt bemötande.

Vi tar oss an varje objekt med stort engagemang och jobbar med en tydlig process, utifrån välbeprövade metoder och arbetssätt.

Vårt koncept bygger på några väldigt enkla men viktiga grundstenar. Vi har lång erfarenhet, stort engagemang och god lokalkännedom. Eller som vi brukar säga – lite bättre, mycket tryggare.

Hjärtligt välkommen till oss på Norrlandsmäklarna – din lokala mäklare i Sundsvall och Timrå.

Patrik Sjödin Fastighetsmäklare Sundsvall

Patrik Sjödin

E-post: patrik@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070 – 238 62 32

Läs mer

Stephanie Bolt Fastighetsmäklare Sundsvall

Stephanie Bolt

E-post: stephanie@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 073-082 43 38

Läs mer

Jessica Liv

E-post: jessica@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070-233 21 96

Läs mer

Emil Sångberg

E-post: emil@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 072-509 00 55

Läs mer

Hampus Jonsson Fastighetsmäklare Sundsvall

Hampus Jonsson

E-post: hampus@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070 – 358 38 58

Läs mer