Letar du hus eller villa till salu i Sundsvall? Nedan hittar du de hus och villor vi har till salu just nu. Vi är mäklare med lång och gedigen erfarenhet av att sälja hus i alla olika områden och priser. Oavsett vilken typ av bostad och område du är på jakt efter, hjälper vi dig hitta just ditt drömboende.

Söker du hus till salu i Sundsvall?

Sundsvall är en är en av de största städerna i Norrland. Här finns allt du behöver i form av butiker, restauranger och nöjen. När du köper en villa eller hus här har du närheten till den norrländska naturen och havet. Titta gärna runt på vår webb för att se vilka villor och hus som är till salu just nu. Vill du gå på visning av någon av våra bostäder? Kontakta den ansvarige mäklaren eller vårt kontor. Hittar du inte det du söker? Ring eller mejla oss och beskriv vad du söker för hustyp, vilket område, pris, hur du vill att ditt hus ska se ut, antal rum, kvm eller vilken tomt som passar just dig. Vi jobbar hårt och är måna om att du ska hitta rätt hus till rätt pris.

köpa hus sundsvall

Norrlandsmäklarna i Sundsvall prioriterar kundnöjdhet

Att vara mäklare är speciellt, eftersom ens uppgift är att göra både säljare och köpare nöjda. Detta är ingen enkel uppgift och kräver en mäklare med erfarenhet, social kompetens och hög servicekänsla. Norrlandsmäklarna har de bästa mäklarna i branschen. Våra kunder uppskattar att ha kontakt med oss eftersom våra mäklare är serviceinriktade, erfarna och lätta att ha att göra med – oavsett om du kontaktar oss som säljare eller köpare av ett hus.

Att byta boende är ett stort och viktigt beslut. Det hjälper att vara förberedd och veta vad du vill. Kanske har du redan bestämt precis vilket område i Sundsvall du vill bo i, eller kanske har du nyligen bestämt dig för att kika på en ny bostad. Oavsett hur långt du har kommit i planeringen kan du alltid kontakta oss på Norrlandsmäklarna. Vi hjälper dig genom hela resan, från start till mål.

Fri värdering av ditt hus

När du påbörjar din resa mot att köpa ett hus är det alltid bra att göra en värdering av din egen bostad innan du går på visningar. Efter en visning kan det snabbt uppstå budgivning. Då är det bra att ha med sig en värdering av sin egen bostad, ett pris och ett lånelöfte från din bank så att du vet hur långt du kan gå i en eventuell budgivning. Vi har varit med om att köpare måste avbryta mitt i en budgivning för att inte finansieringen varit riktigt klar. Vi hjälper våra kunder att sälja och köpa hus. Vill du veta vad din bostad är värd? Ta dig tiden att visa oss din bostad så gör vi en professionell uppskattning av värdet på din bostad. Hos oss spelar det ingen roll vilken storlek ditt boende har, om det är ett fritidshus, hus, villa, gård eller lägenhet som skall värderas, hos oss har du alltid en gratis värdering.

Norrlandsmäklarna – ett modernt företag med gedigen erfarenhet

När du köper hus av oss på Norrlandsmäklarna kan du räkna med att få en professionell och utbildad husmäklare med erfarenhet av liknande husköp. Vårt mål är att erbjuda de bästa mäklarna. Förutom vår gedigna erfarenhet, kompetens och servicekänsla har vi också bra priser som tål att jämföras.

När du söker bostäder till salu i Sundsvall..

… kolla alltid med oss på Norrlandsmäklarna först! Vi hjälper dig hitta just ditt drömboende. Vi gör alltid vårt yttersta för att båda parterna i affären ska bli nöjda. På vår hemsida kan du se vilka bostäder som ligger ute till försäljning, och vilket utgångspris de har. Vill du veta mer om något specifikt hus till salu , pris eller bara generellt om oss som företag kan du enkelt kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Självklart är du alltid välkommen på en kopp kaffe på vårt kontor. Du hittar oss på Storgatan 18. Hur du väljer att kontakta oss är helt upp till dig, men vi ser oavsett fram emot att få prata om just ditt drömboende.

Varmt välkommen till oss på Norrlandsmäklarna!

Läs mer:
Mäklare med erfarenhet
Sälja hus
Fritidshus