Det är lätt att drömma sig bort till en ny bostad. Många av oss har någon gång gått in på internet för att leta efter nästa boende. Det kan vara en spännande känsla. Du som läser detta överväger kanske att köpa hus i Sundsvall. Det tycker vi på Norrlandsmäklarna om att höra!
Norrlandsmäklarna är en mäklare i Sundsvall med lång och gedigen erfarenhet av mäklarbranschen. Vi förstår behoven som kan uppstå när man letar hus, och vi vet också att dessa behov kan se väldigt olika ut för olika människor. Oavsett vilken typ av hus och boende i Sundsvall som du är på jakt efter, kan vi hjälpa dig.

Hampus Jonsson

Fastighetsmäklare

Hampus har lång erfarenhet av mäklarbranschen och har varit verksam sedan 2001. Han har drivit mäklarbyrå i Stockholm i 13 år och har under dessa år formats till en kunnig och professionell mäklare. Hampus har också en byggnadsingenjörsutbildning i ryggsäcken som han har stor nytta av i sitt yrke.

Ayhan Yagci

Fastighetsmäklare

Ayhans största passion är försäljning, och service. Han kommer hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Ayhan är en professionell, förtroendegivande och en hårt jobbande fastighetsmäklare. Med honom som din mäklare kan du känna dig trygg.

Hitta ditt drömboende i mysiga Sundsvall

Sundsvall är en fantastisk plats att bo på. Sundsvall är en av de största städerna i hela norrland, och här finns allting du behöver i form av butiker, restauranger och nöjen. När man bor i Sundsvall har man den norrländska naturen runt hörnet och de som vill kan enkelt ta en tur ut i de stora skogarna. Köper man hus i Sundsvall har man alltså alla förutsättningar att leva det liv man vill leva. Det är både en livfull stad med trevliga människor, samtidigt som den rogivande naturen finns alldeles runt hörnet.
Norrlandsmäklarna erbjuder objekt i hela Sundsvall. Titta gärna runt på vår hemsida för att se vilka objekt som ligger ute för tillfället. Vi lägger kontinuerligt ut nya objekt, så besök sidan ofta för att vara först med att hitta ditt nästa hus. Om du har några frågor eller funderingar kring Sundsvall som stad eller något specifikt objekt är du alltid välkommen att kontakta oss.

köpa hus sundsvall

Norrlandsmäklarna i Sundsvall prioriterar kundnöjdhet

Att vara mäklare är speciellt, eftersom ens uppgift är att göra både säljare och köpare nöjda. Detta är ingen enkel uppgift och kräver en mäklare med erfarenhet, social kompetens och hög servicekänsla. Norrlandsmäklarnas mäklare är bäst i branschen. Våra kunder uppskattar att ha kontakt med våra mäklare eftersom de är serviceinriktade, erfarna och lätta att ha att göra med – oavsett om du kontaktar oss som säljare eller köpare av ett hus.

Att byta boende är ett stort och viktigt beslut. Det hjälper att vara förberedd och veta vad man vill. Kanske har du redan bestämt dig för precis i vilket område i Sundsvall som du vill bo, eller så har du kanske nyligen bestämt dig för att kika på en ny bostad. Oavsett hur långt du har kommit i planeringen kan du alltid kontakta oss på Norrlandsmäklarna. Vi hjälper dig genom hela resan, från start till mål.

Norrlandsmäklarna – ett modernt företag med lång erfarenhet

Norrlandsmäklarnas historia började för länge sedan, och såg då lite annorlunda ut än vad vi gör idag.Vi startade som en samling fristående mäklare som gick ihop tillsammans under den gemensamma banderollen Norrlandsmäklarna.
Sedan dess har företaget förändrats, men våra värden och vad som är viktigt för oss har inte ändrats. När du köper hus av oss idag kan du räkna med att ha kontakt med en professionell och utbildad mäklare med erfarenhet av liknande husköp. Vårt mål är att erbjuda de bästa mäklarna i Sundsvall, något som många av våra kunder gärna skriver under på. Förutom vår unika erfarenhet, kompetens och service känsla erbjuder vi också mycket bra priser. Våra mäklare kostar inte mycket, vilket är positivt för dig som vill köpa hus eftersom detta indirekt kan sänka priset på huset som du är intresserad av.

När du ska köpa hus i Sundsvall…

… kolla alltid med Norrlandsmäklarna först! Vi är verksamma i Sundsvall och arbetar med att hjälpa folk att sälja och köpa hus. Våra mäklare gör alltid sitt yttersta för att båda parterna i affären ska bli nöjda, något våra kunder kan intyga att vi lyckas med. Här på vår hemsida kan du se vilka objekt i Sundsvall med omnejd som ligger ute för försäljning. Om du vill veta mer om något specifikt hus, eller bara generellt om oss som företag eller Sundsvall som stad, kan du enkelt kontakta oss via telefon, email eller via vårt smidiga kontaktformulär. Självklart är du också alltid välkommen på en kopp kaffe inne på vårt kontor i centrala Sundsvall. Du hittar oss på gatuadress Esplanaden 16. Hur du väljer att kontakta oss är helt upp till dig, men vi ser oavsett fram emot att få prata med dig.
Varmt välkommen till oss på Norrlandsmäklarna!