Letar du mäklare i Sundsvall? Behöver du hjälp med att sälja din bostad? På Norrlandsmäklarna har vi som mål att hjälpa dig till en trygg och lyckad bostadsaffär.

Våra fastighetsmäklare använder välbeprövade och moderna metoder, finns alltid tillgängliga för dig och kan ge dig goda råd längs vägen. Alla steg i en försäljningsprocess är viktiga, därför är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val av fastighetsmäklare.

Respekt, trygghet, kvalitet och alltid med kunden i centrum – från första kontakt till avslut.

Om du funderar på att sälja din bostad kan du läsa mer om oss här. Eller kontakta oss direkt för att boka tid för värdering.

När du vill köpa eller sälja bostad i Sundsvall och Timrå

Om du söker efter en pålitlig fastighetsmäklare i Sundsvalls kommun har du hittat rätt. Vi vill alltid vara lite bättre på allt, oavsett om det gäller service, visningsmaterial, kontrakt eller uppföljning.

Det finns inga genvägar till att göra en bra bostadsaffär och tack vare vår erfarenhet kan vi ge dig hög kompetens och gott resultat.

Med lång erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden

Vi har jobbat länge med att köpa och sälja bostäder i både Sundsvall och Timrå. Med denna erfarenhet kan vi lova att vi kan den lokala bostadsmarknaden. Med god lokalkännedom har vi bra koll på varje område i Sundsvall och Timrå. Vi sätter våra kunder i centrum och hjälper dig att ta nästa steg i bostadskarriären – oavsett om du vill köpa eller sälja din bostad.

När du ska sälja din bostad

Med Norrlandsmäklarna får du alltid kostnadsfri värdering av din bostad. Oavsett om du vill sälja din lägenhet, ditt fritidshus eller ditt hus.

Hör av dig till oss för att boka tid för värdering.

När du ska köpa bostad

Upptäck och hitta bostäder som finns till salu i Sundsvall och Timrå just nu. Om du vill flytta hit från en annan plats i Sverige och har frågor om olika områden är du varmt välkommen att fråga oss om råd. Vi hjälper dig gärna att hitta objekt som passar dina behov.

Hitta bostäder till salu i Sundsvall och Timrå med omnejd

Känn dig trygg med din fastighetsmäklare

En bostadsaffär är för många den största affären man gör i livet. Det vet vi och därför är det viktigt för oss att din affär blir så lyckad som möjligt, på alla sätt.

Våra fastighetsmäklare har mångårig erfarenhet av försäljning och jobbar dagligen med bostäder i Sundsvall med omnejd – de kan branschen och vet hur man gör det smidigt för både köpare och säljare.

Engagemang, personlig service och transparens är vad vi ger dig när vi tar oss an ditt mäklaruppdrag. Du som kund står alltid i centrum.

Så väljer du rätt mäklare i Sundsvall

Det kan kännas svårt att hitta rätt mäklare, särskilt när du är på jakt efter den bästa. Här ger vi våra mest användbara tips för hur du ska gå tillväga för att välja rätt mäklare.

Tips 1: Välj med omsorg

Kom ihåg att du inte bara är på jakt efter en mäklare som kan ge dig ett högt pris på din bostad. Du vill också ha en person som du kan känna dig trygg med och lita på.

Sök efter mäklarfirmor nära ditt område, en mäklare med lokalkännedom är ofta att föredra. Du kan till exempel söka på Google, fråga vänner och bekanta eller besöka lokala mäklarkontor.

Tips 2: Jämför olika mäklare

När du hittat ett antal mäklare är det dags att jämföra. Vilken mäklarfirma passar dig bäst?

Du kan alltid boka in flera mäklare för att värdera din bostad, eller gå på deras visningar för att se hur de jobbar.

Se till att mäklaren är registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI)

Viktigt att komma ihåg

Kom ihåg att den mäklare som värderar din bostad högst inte behöver vara samma mäklare som gör att du får det högsta slutpriset. Välj en mäklare som har koll på bostadsmarknaden i det område där du bor.

Om du säljer ett speciellt objekt som en kommersiell fastighet bör du kolla upp så att din mäklare har den kompetens du behöver.

Undersök alltid vad som ingår i mäklarens arvode för att kunna göra en rättvis jämförelse mellan olika mäklare.

Läs hela checklistan

Du kan läsa hela checklistan för vad du ska tänka på när du jämför mäklare här.

Tips 3: Välj den som känns bäst i magen

Känn efter när du möter mäklaren om det känns rätt i magen. Du behöver kunna känna dig trygg och bekväm med den mäklare som ska sälja din bostad, och det kommer du inte att göra om magkänslan är dålig.

Tillit är en viktig del i samarbetet med mäklaren och du bör välja en mäklare som sätter dig i fokus och förstår dina önskemål och behov.

Kontakta oss när du vill sälja din bostad

Går du i flyttankar eller vill du diskutera bostadsmarknaden med den som kan den bäst – mäklaren? Oavsett om du vill sälja eller köpa finns vi på Norrlandsmäklarna här för dig. Hos oss får du även fri värdering av din bostad i Sundsvall.

Tack vare vår goda lokalkännedom kan du lita på att vi vet vad din bostad är värd. Vi har också konkurrenskraftiga arvoden och sätter alltid dig i fokus.

Hör av dig till oss och låt oss hjälpa dig att ta nästa steg på bostadsmarknaden.

Varmt välkommen till Norrlandsmäklarna – din mäklare i Sundsvall.

Hitta till vårt kontor:

Storgatan 18
852 31 Sundsvall

Träffa våra fastighetsmäklare

Här på Norrlandsmäklarna jobbar noggrant utvalda mäklare som är lyhörda, genuina och personliga.

Läs mer om våra fastighetsmäklare nedan och boka en kostnadsfri värdering.

Patrik Sjödin

E-post: patrik@norrlandsmaklarna.se

Telefon: 070 – 238 62 32

Läs mer

Stephanie Bolt
E-post: stephanie@norrlandsmaklarna.se
Telefon: 073-082 43 38
Läs mer

Jessica Liv
E-post: jessica@norrlandsmaklarna.se
Telefon: 070 – 233 21 96
Läs mer

Emil Sångberg
E-post: emil@norrlandsmaklarna.se
Telefon: 072-509 00 55
Läs mer

Hampus Jonsson
E-post: hampus@norrlandsmaklarna.se
Telefon: 070 – 358 38 58
Läs mer

Bästa mäklare Sundsvall. Vanliga frågor och svar!

Hur väljer man mäklare?

Välj en mäklare som har erfarenhet och kunskap inom ditt område och den typ av fastighet du vill sälja. Kolla gärna upp referenser från tidigare kunder och undersök hur mäklaren planerar att marknadsföra din fastighet.

Se också till att mäklaren har en tydlig plan för arvodet du ska betala så att du vet vad du får för pengarna. Du kan läsa hela vår artikel om att välja rätt mäklare här.

Vilka mäklare är dyrast?

Mäklararvode varierar från mäklare till mäklare och beror på flera olika faktorer som till exempel fastighetsvärde och de tjänster som mäklaren erbjuder.

Om du är nyfiken på aktuell information om mäklararvoden och vill jämföra mäklare i Sundsvall är det bäst att kontakta flera mäklare för att begära in offerter. Då får du en uppfattning om vilken mäklare som är dyrast och vilken som har det mest konkurrenskraftiga arvodet.

Kom ihåg att överväga erfarenhet, rykte och kundservice när du gör ditt val.

Är det roligt att jobba som mäklare?

Vi på Norrlandsmäklarna tycker att det är superroligt att jobba som mäklare och kan inte tänka oss ett bättre yrke.

Vad kostar en värdering?

Vi erbjuder fri värdering av din bostad. Vill du veta vad din bostad är värd idag, eller vill du ha hjälp inför en framtida försäljning? Du kan alltid kontakta oss för att få ett marknadsvärde på din bostad.

Jag vill boka tid för värdering

Säljer ni kommersiella fastigheter?

Ja, vi på Norrlandsmäklarna kan även hjälpa dig att sälja kommersiella fastigheter.

Vi har fastighetsmäklare som är särskilt nischade på just kommersiella fastigheter och som har ett stort kontaktnät. Vi har Norrland som vårt primära geografiska upptagningsområde, men vi gör också affärer i övriga Sverige.

Läs mer:
Mäklare i Sundsvall
Sälja din bostad
Kommersiell fastighet
Fritidshus