När det kommer till försäljning av sommarstugor i Sundsvall, säsongsbostäder och fritidshus generellt så är timingen nyckeln till allt. Marknaden för sommarstugor i Sundsvall fluktuerar mycket och det gäller att sälja vid rätt tidpunkt när utbudet är som lägst för att garantera en så gynnsam affär som möjligt för dig som säljare.

Vi på Norrlandsmäklarna har lång erfarenhet av försäljning av sommarstugor och fritidsboenden i Sundsvall och vet hur man bör gå tillväga för att genomföra en lyckad affär. Genom att anlita oss vid försäljning av din sommarstuga i Sundsvall får du tillgång till vårt breda kontaktnät och vår förståelse för bostadsmarknaden baserad på många års erfarenhet.

Vilka är vi?

Norrlandsmäklarna grundades med tanken om att revolutionera mäklarbranschen. Vi består av enskilda mäklare som under ett gemensamt varumärke erbjuder mäklartjänster i högsta klass. Vår affärsidé bygger på att arbeta med kunden i första rummet, genom kärnvärden som respekt, trygghet och omsorg. Samt garantera hög kompetens och ett gott resultat.

Våra tillvägagångssätt när du vill sälja fritidsboende

Att sälja en sommarstuga eller ett fritidshus i Sundsvall är ett stort beslut att ta och med det kommer många tankar och funderingar. Oavsett hur långt i processen du kommit så är det alltid bra att börja förbereda försäljningen av din gamla bostad i tid. När vi tar på oss ett uppdrag börjar vi alltid med att värdera bostaden. I värderingen tar vi hänsyn till tidigare försäljningar i området, bostadens skick, läge, och försäljning av liknande objekt i närområdet. Vi börjar sedan samla in fakta om bostaden från dig, banken och olika relevanta myndigheter. Det är essentiellt att vi är pålästa om bostaden och kan svara på alla de tänkbara frågor som kan komma för att affären ska bli så lyckad som möjligt.

Kontakta oss redan idag

Om du funderar på att lägga ut din sommarstuga i Sundsvall för försäljning så kontakta oss på Norrlandsmäklarna. Vi hjälper dig med alla steg i försäljningen och ser till att resultatet blir så bra som möjligt för dig som säljare.

Norrlandsmäklarna

Rådhusgatan 35
852 32 Sundsvall

T: 060-58 80 70
E: [email protected]