Funderar du på att sälja din lägenhet? Det är alltid ett stort steg att sälja sin bostad, och väldigt spännande att flytta in i något nytt. Anledningarna till att man säljer sin lägenhet kan variera. Det kan vara ändrade familjeförhållanden, behov av mer boyta eller så är man helt enkelt intresserad av en förändring i sitt liv.

Oavsett varför du säljer din lägenhet kan vi på Norrlandsmäklarna hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor sälja och köpa lägenheter i Sundsvall. Vi förstår vad som är viktigt för dig som säljare och vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose behov och överträffa förväntningar. Många av våra kunder tycker att vi gör just detta, vilket vi är väldigt glada för och stolta över. När du ska sälja lägenhet i Sundsvall ser vi fram emot att höra ifrån dig.

Hur går en lägenhetsförsäljning till?

Att sälja sin lägenhet är ett stort beslut. Vi vill att du ska ta beslutet om huruvida du vill sälja lägenheten eller inte, resten ordnar vi med. För oss är transparens viktigt och vi är alltid öppna med vad vi gör och varför vi gör det. Nedan berättar vi lite om hur vi jobbar med de olika delarna av säljprocessen.

sälja lägenhet sundsvall

Värdering av lägenheten

Det är självklart alltid intressant hur mycket pengar man får för sin lägenhet. Värderingen blir därför en viktig del av att sälja lägenheten. När du anlitar Norrlandsmäklarna för att sälja lägenheten möts vi i ditt hem för att prata igenom värderingen och din boendesituation. När vi värderar lägenheten tar vi med flera faktorer i bedömningen, bland annat tidigare försäljningar i området, marknadsläge samt bostadens skick och läge.

Lägenhetsfotografering

Hur din lägenhet ser ut på bild påverkar starkt försäljningen av lägenheten. En välstylad, städad och ren lägenhet kan locka till sig fler intressenter och högre slutpris. Vill du städa och ställa i ordning lägenheten själv går det bra, med hjälp av en checklista från oss. Det handlar dels om att rensa bort onödiga saker, men också att vädra, rensa avlopp, kanske byta ut ett handtag eller måla en avskavd list. Norrlandsmäklarna erbjuder också möjligheten att anlita en professionell hemstylist genom vår försorg. När lägenheten ser bra ut anlitar vi en erfaren fotograf för att ta så bra bilder som möjligt.

Visning av lägenheten

Detta är ett mycket viktigt moment i försäljningen. Här tar vi på Norrlandsmäklarna fullt ansvar, säljaren är inte ens med på visningen. Här fokuserar vi på köparna för att nå ändra fram till ett underskrivet kontrakt. Vi strävar alltid efter att hålla de bästa visningarna genom att vara pålästa, hålla en kort presentation av din bostad och vid behov använda oss av en visningsvärd. Allt för att du som säljare ska bli så nöjd som möjligt med försäljningen.

När du ska sälja lägenhet i Sundsvall…

…tveka inte att kontakta oss på Norrlandsmäklarna! Vi hjälper dig med hela försäljningen, från start till mål. Här på vår hemsida kan du läsa mer om oss. Om du har några frågor eller funderingar kring försäljning av din lägenhet hjälper vi dig gärna. Du når oss alltid via telefon eller mail. Du kan också kontakta oss via det smidiga kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Läs mer:
Om Norrlandsmäklarna
Sälja sin bostad