Alltid fri värdering av husmäklare i Timrå!

Vill du få din bostad värderad av en mäklare i Timrå? Vi erbjuder fri värdering av din bostad.

Vare sig du går i sälj eller köptankar så finns vi här för dig. Vi på Norrlandsmäklarna har lång erfarenhet och kan bostadsmarknaden. Kontakta oss redan idag så får du hjälp av en mäklare i Timrå att ta nästa steg i bostadskarriären.

Letar du efter bästa mäklaren i Timrå? Kontakta oss!

Att byta bostad är ansträngande för tålamodet och tidskrävande för resten av vardagen. För att bostadsaffären ska vara så bekväm och enkelt som möjligt för alla inblandade parter är det därför viktigt att du kan lita på din mäklare i Timrå och känna att allting tas om hand korrekt. Vårt varumärke bygger på enskilda mäklare i Timrå som tillsammans under ett gemensamt namn gett sig ut för att revolutionera mäklarbranschen. För oss är en bostadsaffär någonting alldeles för stort att slarva bort. Därför tar vi alltid vårt arbete på fullaste allvar och levererar faktiska resultat med kärnvärden såsom trygghet och respekt. Vi ser till dina behov och med omsorg utför vi vårt arbete så att du ska kunna känna dig så bekväm som möjligt i vetskapen om att din bostadsaffär blir bra.

husmäklare timrå

Vi på Norrlandsmäklarna strävar efter att bli den bästa mäklaren i Timrå. För oss innefattar detta att vi bland annat strävar efter hög närvaro, kvalitativ service och  trygga affärer. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg och att du har koll. Våra arvoden är rättvisa och fasta för att du ska kunna känna dig så säker som möjligt med din mäklare i Timrå.

En flytt är ett stort beslut och det är många parametrar att väga in som alla ska klaffa för att affären ska bli så mycket i din fördel som möjligt – det gäller både vid försäljning av den gamla bostaden och vid köp av ny bostad.

Värdering av husmäklare i Timrå

Vi börjar alltid med att träffas i din bostad i Timrå för att gå igenom din nuvarande bostadssituation. Tillsammans lägger vi sedan upp en försäljningsstrategi för vårt fortsatta arbete med försäljningen. Självklart bedömer vi även i vilket skick din gamla bostad är och vad som kan tänkas behöva åtgärdas inför en försäljning.

Marknadsföring

Efter det att alla förberedelser är genomförda är det således dags att lägga ut din bostad för försäljning. Det finns ett flertal kanaler att annonsera genom. Till exempel Hemnet, Blocket och Booli som är viktiga digitala marknadsplatser inom bostadsmarknaden. Bostaden kommer även att marknadsföras i sociala kanaler mot rätt målgrupp.

Visning

Vi bestämmer tillsammans när visningarna ska äga rum, visningen är viktig och det är mycket som står på spel. Under själva visningen tar mäklaren i Timrå hela ansvaret, säljaren är inte med under visningen men självklart blir du kontaktad omgående efter visningen om hur det har gått.

Under visningen strävar vi efter:

  • Att ha de bästa visningarna
  • Att vara pålästa
  • Att hålla en kort gemensam presentation och genomgång om din bostad
  • Att vid behov använda oss av visningsvärd

Budgivning och köpeavtal

Efter genomförd bostadsaffär återstår påskrivning av kontrakt och att komma överens om tillträdesdag till bostaden. Detta görs på vårt kontor där både du och köparen skriver under kontraktet.

Välkomna!