Friköpt - Kommersiell fastighet
295 000 kr
Letar du en gammal byggnad att göra om till ditt drömhus så är det här helt rätt. Timmerstomme som består av vackert och torrt kärnvirke gör det här huset enkelt att plocka ned och flytta för den som endast är ute efter en byggnadsstomme i bästa skick. Skolbyggnaden har stora öppna ytor med högt... […]
Friköpt - Kommersiell fastighet
Östavall
750 000 kr
[…]
Friköpt - Kommersiell fastighet
Södermalm
5 295 000 kr
Välkommen till detta flerfamiljshus på Södermalm i Sundvall, endast ett stenkast från stenstan. Huset består av, idag, tre lägenheter samt ett dubbelgarage med anslutande rum , och såklart flertalet parkeringsplatser till uthyrning. den största lägenheten (4:an) kommer att bli ledig fr.o.m 1/5 och... […]
Friköpt - Kommersiell fastighet
Ljungaverk
995 000 kr
Välkommen till denna unika fastighet i centrala Ljungaverk med totalt 10 lägenheter! Idag hyrs samtliga lägenheter ut till utländska arbetare som är där och bygger upp vindkraftparken i Ljungaverk. De stora driftkostnaderna idag är värmen. Husen värms upp med eldning av pellets och den årliga... […]
Fastighetsbestånd
Hoting
Fastighetsbeståndet består av ett samlat hyresbestånd om 6 fastigheter med totalt 30 lägenheter och 7 lokaler. Många lägenheter och lokaler är uthyrda på löpande basis vilket öppnar för god avkastning vid fullt uthyrt bestånd. Beståndet har goda möjligheter att drivas på distans då […]
Kommersiell
Ca 3 km norr om Bräcke C ligger denna bergtäkt med gällande avtal med Svevia som köparen får ta över. Fastigheten säljs som en rak fastighetsöverlåtelse. Avtal finns mellan nuvarande ägare och Svevia som tas över av köpare. Gällande avtalet innebär följande. Avtalet mellan Svevia och […]
Industrifastighet
Njurunda
2 500 000 SEK
På Tomträtten Mjösund 2:40, finns en byggnad om totalt 378 kvm fördelat på 300 kvm verkstad och 78 kvm kontor, omklädningsrum samt konferensrum. Tomtens yta uppgår totalt till 3 690 kvm. Fastigheten har ett bra läge i Njurunda, Mjösunds industriområde ca 20 min från centrala […]

Är du intresserad av att köpa kommersiell fastighet? Vi på Norrlandsmäklarna är specialiserade på kommersiella fastigheter. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att vi har den kompetens och förståelse som krävs för en lyckad affär.

Alla mäklare på Norrlandsmäklarna

Varmt välkommen till oss på Norrlandsmäklarna. Vi hjälper dig när du vill köpa kommersiell fastighet i Sundsvall!

Förmedling av kommersiella fastigheter i Sundsvall med omnejd

Att starta upp en ny verksamhet är spännande och att valet av lokal eller fastighet blir rätt är viktigt, då du såklart vill att slutresultatet blir precis som du tänkt dig.

Förmedling av kommersiella fastigheter kräver kunskap om den aktuella fastighetsmarknaden och förmågan att bedöma fastighetens framtida potential. Med Norrlandsmäklarna får du goda förutsättningar att göra en riktigt förmånlig affär, helt utifrån dina specifika behov och önskemål.

kontakt - Norrlandsmäklarna
Köpa kommersiella fastigheter i Sundsvall så går det till
  1. Kravlista: när du söker efter en kommersiell fastighet att köpa är det bra att göra en lista på de krav och önskemål du har med fastigheten. Det ger dig en tydlig överblick över dina prioriteringar och din budget, vilket kommer underlätta för dig.
  2. Finansiering: för att uppskatta vilken budget du har att röra dig med rekommenderar vi att du gör en kalkyl. Är planen att investeringen ska göras med ett banklån är det fördelaktigt att involvera dem i ett tidigt skede. Det kommer att ge dig möjligheten att bygga en bra relation till din bankkontakt och förstå deras resonemang bättre.
  3. Hitta fastighet: många säljare vill ha sina objekt dolda, vilket betyder att långt ifrån alla fastigheter ligger öppet till försäljning. Därför är det bra om du tar kontakt med oss som är specialister på kommersiella fastigheter och talar om för oss vad du eftersöker.
  4. Anbud: när du har hittat en passande fastighet lämnas ett anbud på objektet.
  5. Köp: efter avklarade avstämningar och alla parter är överens upprättas alla köpehandlingar mellan dig som köpare och säljaren.
  6. Tillträde: affären avslutas på tillträdesdagen. Handlingarna gås då igenom och undertecknas, säljaren får slutbetalningen och nycklarna lämnas över till dig. Du är nu ägare av din nya fastighet!
Fri värdering - Norrlandsmäklarna

Vi erbjuder stor kunskap, juridisk expertis och ett stort nätverk.

Våra uppdrag skiljer sig mycket från varandra, där vi ena dagen säljer en liten fastighet med några få lägenheter, för att nästa dag sälja ett stort industriområde. Oavsett storleken på våra uppdrag gäller alltid vår grundfilosofi; respekt, trygghet, kvalitet och alltid med dig som kund i centrum från första kontakt till slutförd affär.

Hos oss får du som kund rätt juridisk hjälp och den trygghet det innebär redan från dag ett, vilket är viktigt då det alltid är stora värden och mycket pengar involverade. Genom våra tidigare uppdrag har vi under åren byggt upp ett stort nätverk av både köpare och säljare, där vårt ansvar är att matcha ihop er på bästa sätt.

Vanliga frågor och svar om att köpa kommersiella fastigheter i Sundsvall

Vad är en kommersiell fastighet?

En kommersiell fastighet är en typ av fastighet som används för affärsändamål, till exempel för att driva en butik, ett kontor eller annan verksamhet.

Får man bo i en kommersiell fastighet?

Det är lagligt att bo i kommersiella fastigheter och använda dem som bostäder, men man bör inte göra det utan tillstånd. Har du för avsikt att bo i en kommersiell fastighet bör du rådgöra med en licensierad fastighetsmäklare innan du ingår något avtal. Annars kan du riskera att bli arresterad och vräkt.

Hur köper man en kommersiell fastighet?

Med oss får du en fastighetsmäklare som är nischad på kommersiella fastigheter med försäljningsuppdrag även utanför Sundsvalls gränser. Norrland är vårt primära geografiska upptagningsområde, men vi gör även affärer i andra delar av Sverige.

Gör din sökning här på hemsidan och utforska kommersiella fastigheter till salu.

Skicka en intresseanmälan

Vare sig det är en butikslokal, en industrilokal, en lokal ämnad för restaurangverksamhet eller en kontorslokal du är ute efter, hittar du alla våra objekt som är till salu just nu på denna sida. Hittar du inte det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss så tar vi det vidare därifrån.

Skicka din intresseanmälan till oss så kontaktar vi dig angående förhandsvisningar, bud och annat som kan vara av intresse.

Vill du ha mer information? Kontakta oss gärna och boka ett möte så berättar vi mer.

Ägare, Fastighetsmäklare
Hampus Jonsson
Hampus har lång erfarenhet av mäklarbranschen och har varit verksam sedan 2001. Han har drivit mäklarbyrå i Stockholm i 13 år och har under dessa år formats till en kunnig och professionell mäklare. Hampus har också en byggnadsingenjörsutbildning i ryggsäcken som han har stor nytta av i sitt yrke.
Ta kontakt