Funderar du på att sälja din sommarstuga? Vi på Norrlandsmäklarna har lång erfarenhet av den regionala marknaden och har sedan starten levererat goda resultat och hög kundnärvaro genom kärnvärden som trygghet, respekt och omsorg om detaljer.

Alltid fri värdering av sommarstugor i Sundsvall

Vi på Norrlandsmäklarna erbjuder fri värdering av din bostad. Även om du inte är intresserad av en eventuell försäljning får du jättegärna kontakta oss ändå så hjälper vi dig ta fram ett marknadsvärde på fastigheten. Du kanske till exempel bara är nyfiken på hur din sommarstuga står sig i värde gentemot andra nyligen sålda objekt i närområdet eller vill diskutera marknaden i största allmänhet.

värdering sommarstuga sundsvall

Vi på Norrlandsmäklarna har lång och gedigen erfarenhet av att sälja och köpa sommarstugor i Sundsvall. Våra mäklare kan branschen och vet hur man genomför en så lyckad affär som möjligt, detta gäller både vid köp och försäljning. Norrlandsmäklarna erbjuder mäklare till bra priser i Sundsvall och våra arvoden är konkurrenskraftiga. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt val av mäklare så att du kan fortsätta vardagen med vetskapen om att vi hjälper dig ta det där nästa steget i din bostadskarriär.

Att göra en värdering på sommarstuga i Sundsvall

Vi på Norrlandsmäklarna har god erfarenhet av att värdera sommarstugor i Sundsvall. När vi värderar en fastighet väger vi in så många parametrar som möjligt för att kunna ge en så korrekt prisbild som möjligt. Bland annat kollar vi på tidigare försäljningar i närområdet och hur dessa slutat. Vi kollar även på nationella marknadstrender för att avgöra hur läget ser ut för försäljning av den typen av objekt du vill få värderat.

Varför Norrlandsmäklarna?

När vi tar oss an ett mäklaruppdrag gör vi det med stor omsorg. För oss är en bostadsaffär någonting alldeles för stort för att slarva bort, en av anledningarna till att vi kunnat växa i den takt vi har gjort de senaste åren är främst på grund av vår inställning gentemot våra kunder. Inga uppdrag är för små eller för stora för att försummas.

Kontakta oss redan idag för en fri värdering av din sommarstuga i Sundsvall

Värdera din sommarstuga redan idag, oavsett om du överväger att sälja eller inte så ställer vi upp och erbjuder dig fri värdering av din sommarstuga.