Alltid fri värdering av hus och lägenheter i Sundsvall

Vi på Norrlandsmäklarna erbjuder fri värdering av din bostad. Även om du inte intresserad av eventuell försäljning så får du jättegärna kontakta oss ändå så hjälper vi dig ta fram ett marknadsvärde på fastigheten. Du kanske till exempel bara är nyfiken på hur din lägenhet eller ditt hus står sig i värde gentemot andra nyligen sålda objekt i närområdet eller vill diskutera marknaden i största allmänhet.

Varför boka en värdering?

Vill du veta hur mycket pengar du kan få för din bostad vid en försäljning? Då ska du boka en värdering av din bostad. Att boka en värdering är kostnadsfritt. Du är välkommen att boka en värdering oavsett om du är redo att sälja eller om du bara är nyfiken på hur mycket din bostad är värd.

Vad ingår vid en gratis värdering av hus?

När du bokar en gratis värdering av hus kommer en av våra mäklare hem till dig för att tillsammans med dig gå igenom bostaden. Vi har bra koll på den lokala bostadsmarknaden. Förutom att bedöma husets skick och läge tar vi hänsyn till tidigare försäljningar i området och det aktuella marknadsläget. Vi ger dig därefter en professionell uppskattning av vad din bostad kan säljas för idag.

Vad är en muntlig värdering?

En muntlig värdering är kostnadsfri och ger dig svar på vad din bostad är värd om du skulle sälja idag. Vid en muntlig värdering får du ett muntligt besked av mäklaren. Behöver du ett intyg ska du istället be att få en skriftlig värdering av din bostad (se Vad är en skriftlig värdering).

Vad är en skriftlig värdering?

En skriftlig värdering innebär att mäklaren ger dig ett intyg över din bostads aktuella värde. Den skriftliga värderingen kallas ibland även för bankvärdering eftersom den ofta används när du ska förhandla om ditt bolån. Vi tar betalt för den här tjänsten. En skriftlig värdering kostar från 3 500 kr.

Förbinder jag mig till något vid en värdering?

Att boka en värdering innebär inga förpliktelser för dig som kund. Vill du bara ha en muntlig värdering kostar det dessutom ingenting. Du kan alltså boka även om du ännu inte bestämt dig för att sälja eller om du bara är nyfiken på värdet av din bostad idag.

Kontakta oss på Norrlandsmäklarna!

Funderar du på att sälja din nuvarande bostad? Vi på Norrlandsmäklarna har lång erfarenhet av den regionala marknaden och har sedan starten levererat goda resultat och hög kundnärvaro genom kärnvärden som trygghet, respekt och omsorg av detaljer. Norrlandsmäklarna startade som ett gemensamt varumärke under vilket enskilda mäklare samlats för att tillsammans utveckla och förnya branschen. Vi ställer höga krav på erfarenhet, passion och ett gott rykte hos våra mäklare. Hög service och närvaro är någonting vi jämt och ständigt strävar efter.

värdering hus sundsvall

Att värdera en fastighet i Sundsvall

Vi på Norrlandsmäklarna har god erfarenhet av att värdera hus, lägenheter och fastigheter. En vanlig missuppfattning som många gör är att allt bär eller brister på lägenheten eller husets läge, så är självklart inte fallet. När vi på Norrlandsmäklarna gör en värdering av ett hus eller lägenhet väger vi in så många parametrar som möjligt för att kunna ge en så korrekt prisbild som möjligt. Bland annat kollar vi på hur stadsplanerna för framtiden ser ut i just ditt område och hur dessa kan komma att eventuellt påverka marknadspriset på lägenheten eller huset i fråga. Vi kollar även på tidigare genomförda bostadsaffärer i närområdet och analyserar dessa för att skapa oss en bild av hur marknaden ser ut och vilka objekt som gått snabbast. Sedan kollar vi självklart alltid på de nationella marknadstrenderna och väger in dessa i vår bedömning.

Varför Norrlandsmäklarna?

När vi tar oss an en värdering av hus eller lägenhet gör vi det med stor omsorg. För oss är en bostadsaffär någonting alldeles för stort för att slarva bort, en av anledningarna till att vi kunnat växa i den takt vi har gjort de senaste åren är främst på grund av vår inställning gentemot våra kunder. Inga uppdrag är för små eller för stora för att försummas.

Vår policy

När du anlitar oss på Norrlandsmäklarna som din mäklare i Sundsvall får du ett stort engagemang och lång erfarenhet. Vårt koncept är enkelt: Vi sticker ut. Vi arbetar alltid efter att erbjuda våra kunder briljant service med hög närvaro och transparens. När vi tacklar ett uppdrag gör vi det med nytänkande metoder och en seriös approach.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss på Norrlandsmäklarna redan idag för en fri värdering av din nuvarande lägenhet eller hus. Vi ger ett rättvist och korrekt utlåtande om marknadsvärdet av fastigheten och erbjuder dig rådgivning för hur du ska gå tillväga vid eventuella önskemål om försäljning.

Vi på Norrlandsmäklarna har lång och gedigen erfarenhet av att värdera bostäder i Sundsvall. Våra mäklare kan branschen och vet hur man genomför en så lyckad affär som möjligt, detta gäller både vid köp och försäljning. Vi erbjuder mäklare till bra priser i Sundsvall och våra arvoden är konkurrenskraftiga. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i ditt val av mäklare så att du kan fortsätta med vardagen med vetskapen om att vi hjälper dig ta det där nästa steget i bostadskarriären.