Piteåvägen 45,

Granloholm

Snabbfakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
127 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
7.187 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Emil Sångberg
|

Beskrivning

Radhus i familjevänliga Granloholm!

Välkommen till detta hemtrevliga radhus i Granloholm med närhet till centrala Sundsvall, sjukhuset, elljusspår, skolor och idrottsanläggningar.
Lägenheten har två plan, varav ena är i souterräng. Entréplanet erbjuder ett rymligt vardagsrum, kaklat badrum, sovrum, och ett kök med plats för hela familjen. På det nedre planet finner du tvättstugan, mycket förvaring, ett stort badrum, samt två sovrum.
Totalt har du idag tre sovrum med möjlighet för ett till för den som skulle vilja.
I denna bostadsrätt betalar du endast en fast avgift varje månad till föreningen varav föreningen sköter underhåll av tak, fasad, fönster och annat. Så om ni vill bo med känslan av villalivet, men slippa allt bekymmer och ansvar som det medför, så är det här boendet för er!

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

4 rum och kök Boarea: 127 Kvm.
Byggnadsår: 1982.
Driftskostnad: 15.901 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Riksbyggen BRF Norrskenet hittar du på Haparandavägen och Piteåvägen i Sundsvall. Föreningen består av 89 småhus i två våningar med 89 lägenheter. Kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är Riksbyggen.

Parkering
Ett kallgarage tillhör varje bostadsrätt och ingår med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. Det finns 90 garage och 29 parkeringsplatser i föreningen. År 2020 installerade föreningen 19 elbilsladdare och installerade el i samtliga garage.

TV/Bredband
Föreningen har avtal med Com Hem för leverans av tv-tjänster, digitalt grundutbud ingår i månadsavgiften. Föreningen äger fastighetsnätet i området och för internettillgång har föreningen avtal med det lokala företaget Arkaden. Kapaciteteten som ingår i månadsavgiften är 100 Mbit. För ökad hastighet kontakta Arkaden för att teckna separat abonnemang.

Området
Sundsvalls sjukhus ligger på promenadavstånd, liksom Granbergsskolan. Dessutom finns ett antal förskolor i området. Till Granloholm centrum är det ca 10-15 min gångväg. För dig som gillar vintersport går skidspåret precis förbi området. I närheten finns även fina grönområden och en fågelsjö med grillplats och vindskydd. Odlingsföreningen Kvickroten har ett flertal odlingslotter precis söder om föreningen.

Hemsida
https://brfnorrskenet.se/

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 150.
Energideklaration registrerad: 2020-06-22.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Månadsavgift 7.187 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 1.05389%. Reparationsfond: 1.714.

Driftskostnad

Totalt 1.325 kr/mån (15.901 kr/år) varav El 855 kr/mån, Försäkring 266 kr/mån, Övrigt 204 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 204 kr/mån avser obligatoriskt tillägg för garage, som hör till lägenheten..

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta