Nynäshamnsvägen 2,

Granloholm

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
75 Kvm
Våning:
2
Månadsavgift:
5.146 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
595.000 kr Eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Stephanie Bolt
|

Beskrivning

Stor trea på bottenplan med inglasad balkong!

Varmt välkomna till Nynäshamnsvägen, en ljus och trevlig 3a belägen på bottenplan – med en stor inglasad balkong.

Lägenheten rymmer två sovrum, ett vardagsrum som ligger i anslutning till den inglasade balkongen, ett stort och rymligt kök, helkaklat badrum med plats för en tvättmaskin, samt en rymlig walk in-closet/förråd. Här finns gott om plats och förvaringsutrymmen.

I området finns allt ni behöver såsom mataffärer, skolor, bra bussförbindelser och kommunikationer, praktiska gång- och cykelvägar, samt mycket populära rekreations- och friluftsområden samt elljusspår.

Söker ni ett praktiskt och trivsamt boende så har ni hittat det här. Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 75 Kvm.
Byggnadsår: 1980.
Driftskostnad: 4.303 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
BRF Skvadern ligger högst upp i Granlohol
m, med naturen inpå knuten. Föreningen består av 201 lägenheter varav 165 tvåor och treor i höghus och 36 radhuslägenheter om 4 rum och kök. Området är uppbyggt i kvarter med två höghus, 8 radhus och ett kvartershus med tvättstuga i varje kvarter.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har fyra kvartershus, ett med gym och bastu, ett övernattningsrum, en övernattningslägenhet och en samlingslokal med kök. Dessutom har föreningen byggt två boulebanor ovanför Kärnhuset.

Tv/Bredband
Kabel-TV (14 kanaler) distribueras till alla lägenheter av Tele 2. Föreningen är ansluten till en bredbandstjänst hos Halebop där varje lägenhet har en teoretisk bredbandshastighet på 1000 Mbit. TV och bredband ingår i månadsavgiften.

Förråd
Tillgång till källarförråd och cykelrum.

Parkering/garage
Det finns 87 garage, 40 carportar och 69 motorvärmarplatser i föreningen. Som nyinflyttad är du garanterad en motorvärmarplats. Därefter kan du ställa dig i kö för carport och garage. Kontakta vicevärden Roger Jansson för mer info om parkeringar, tel. 070-678 31 52.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1207,5 kr samt en pantsättningsavgift på 483 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Hemsida
https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/skvadern/

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 117.
Energideklaration registrerad: 2019-04-03.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 595.000 kr Eller högstbjudande. Månadsavgift 5.146 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.49577%. Reparationsfond: 8 163.

Driftskostnad

Totalt 359 kr/mån (4.303 kr/år) varav El 230 kr/mån, Försäkring 129 kr/mån.
Personer i hushållet: 2.

Kommentar till driftskostnad: Elkostnaden innefattar kostnad för nätoperatören (Sundsvall elnät) samt förbrukningen (Sundsvall energi)..

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta