Kungsbackavägen 36,

Granloholm

Snabbfakta

Antal rum:
5 rum och kök varav 3 sovrum
Boarea:
130.5 Kvm
Månadsavgift:
8.442 (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Snart blir detta topprenoverade radhus till salu – med två egna uteplatser och en balkong!

På entréplan möts ni av en öppen hall och ett nyrenoverat kök, och i anslutning till detta ligger den stora och härliga matplatsen/allrummet. På entréplan finns dessutom ett extra sovrum, ett helkaklat badrum med bubbelbad, samt en stor walk-in closet/förråd.

På det övre planet finns ytterligare ett vardagsrum samt en utgång med en trappa ned till den stora och nybyggda altanen. Altanen har ett supertrevligt läge ut mot den lilla skogsdungen och grönskan. Denna plats inbjuder verkligen till både odling, lek, grillkvällar och umgänge. På det övre planet finns även två sovrum, ett helkaklat extra badrum med dusch, samt ytterligare en walk-in closet och en trevlig balkong ut mot grannskapet.

Området är mycket populärt och trevligt. Här finns barn i alla åldrar, närhet till både dagis, förskolor, skolor och mataffärer, goda bussförbindelser och kommunikationer, samt natursköna områden med skidspår, eljusspår, m.m.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: 2 plans radhus.
5 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 130.5 Kvm.
Byggnadsår: 1988.
Driftskostnad: 7.536 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Champinjonen hittar du på Kungsbackavägen 1-82 i Granloholm, ett barnvänligt område med närhet till skola och förskolor. Föreningen består av 147 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler. Kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är HSB.

Parkering
Det finns 84 garageplatser och 56 parkeringsplatser med motorvärmare. Kontakta förvaltare Peter Bengtsson på telefon 060-13 82 00 för information om lediga motorvärmarplatser och garage.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Com Hem ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget. I månadsavgiften ingår bredband 100 mbit. Det finns tre möjligheter till internetanslutning: Bredbandsbolaget 100/100 mbit, ADSL-teknik via Telia eller Com Hem - internet via TV-uttaget.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor för de boende finns i varje punkthus (Kungsbackavägen 1, 32 och 55). Det finns en kvarterslokal att hyra för 300 kronor /dygn. Det finns även ett gästrum på Kungsbackavägen 1 att hyra för 250 kronor/dygn. Rummet har en bäddsoffa med plats för max tre personer, en våningssäng med två bäddar samt en monteringsbar babysäng. Dusch och toalett finns mittemot gästrummet. Dessutom finns ett gym samt ett hobbyrum/snickeri som medlemmar i föreningen kan nyttja kostnadsfritt.

Föreningens hemsida
www.hsb.se/sodra-norrland/brf/champinjonen/

Renoveringar

Nytt kök 2018

Ny altandörr och altan på baksidan 2019

Samtliga ytskikt mellan 2017-2022

Bostadsrättens nettoskuldsättning

388 171 kr 

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Telenor.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 118.
Energideklaration registrerad: 2018-11-26.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Månadsavgift 8.442 (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.92404%. Reparationsfond: 2 619.

Driftskostnad

Totalt 628 kr/mån (7.536 kr/år) varav El 469 kr/mån, Försäkring 159 kr/mån.
Personer i hushållet: 2.

Kommentar till driftskostnad: Elkostnaden inkluderar elleverantör (Fortum) och nätoperatör (Sundsvall elnät). Omfattar förbrukningen 2683 kWh/år.

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta