Borgholmsvägen 10,

Sundsvall - Granloholm

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
75 Kvm
Våning:
2 av 5
Månadsavgift:
5.353 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
850.000 kr eller högstbjudande

Visning

  • 23 april 2024 kl. 16:00 16:30
    Bokad visning - anmälan krävs
Ansvarig mäklare
Patrik Sjödin
|

Beskrivning

Trivsam trea i hisshus med balkong och renoverade ytskikt!

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i hisshus med stor balkong och mycket ljusinsläpp.
Bostaden fördelar sig på en hall med god förvaring i garderob och klädkammare, L-kök med matplats vid fönster, två rymliga sovrum i svalt nordligt läge samt ett helkaklat badrum.
Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här når du även lägenhetens balkong som vänder mot gröna fina omgivningar.

Förråd tillhörande lägenheten finns längst ner i huset. Övriga utrymmen som finns att tillgå är tvättstuga, samlingslokal, övernattningslägenhet, bastu & gym.

I området finns allt ni behöver såsom mataffärer, skolor, bra bussförbindelser och kommunikationer, praktiska gång- och cykelvägar, samt mycket populära rekreations- och friluftsområden samt elljusspår.

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: Flerfamiljshus.
3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 75 Kvm.
Byggnadsår: 1979.
Driftskostnad: 2.400 kr/år.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

120.202kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
BRF Skvadern ligger högst upp i Granlohol
m, med naturen inpå knuten. Föreningen består av 201 lägenheter varav 165 tvåor och treor i höghus och 36 radhuslägenheter om 4 rum och kök. Området är uppbyggt i kvarter med två höghus, 8 radhus och ett kvartershus med tvättstuga i varje kvarter.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har fyra kvartershus, ett med gym och bastu, ett övernattningsrum, en övernattningslägenhet och en samlingslokal med kök. Dessutom har föreningen byggt två boulebanor ovanför Kärnhuset.

Tv/Bredband
Kabel-TV (14 kanaler) distribueras till alla lägenheter av Tele 2. Föreningen är ansluten till en bredbandstjänst hos Halebop där varje lägenhet har en teoretisk bredbandshastighet på 1000 Mbit. TV och bredband ingår i månadsavgiften.

Förråd
Tillgång till källarförråd och cykelrum.

Parkering/garage
Det finns 87 garage, 40 carportar och 69 motorvärmarplatser i föreningen. Som nyinflyttad är du garanterad en motorvärmarplats. Därefter kan du ställa dig i kö för carport och garage. Kontakta vicevärden Roger Jansson för mer info om parkeringar, tel. 070-678 31 52.

Nytt för i år är att Charge Node har utrustat 6 besöksparkeringar på Visbyvägen samt 4 besöksparkeringar på Nynäshamnsvägen för elbilsladdning. Syftet är att dessa platser ska kunna användas av boenden och gäster för elbilsladdning. P-platserna kommer fortfarande att bevakas av Aimo Park och betalning för parkering ska som tidigare ske med appen Aimo. Man använder sedan appen ChargeNode för laddningen.

Hemsida
https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/skvadern/

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1312,50 kr samt en pantsättningsavgift på 525 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Övriga avgifter
500 kr/person i medlemsavgift till HSB (fås tillbaka vid utträde ur HSB) samt 300 kr i årsavgift (endast första året).

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 92.
Energideklaration registrerad: 2019-04-03.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 850.000 kr. eller högstbjudande. Månadsavgift 5.353 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.4958%. Reparationsfond: 9 038.

Driftskostnad

Totalt 200 kr/mån (2.400 kr/år)
Personer i hushållet: 2.

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta