Baldersvägen 19E,

Sundsvall - Haga

Snabbfakta

Antal rum:
4 rum och kök varav 3 sovrum
Boarea:
99 Kvm
Våning:
2 av 3
Månadsavgift:
6.342 kr (Värme, Vatten)
Utgångspris:
2.200.000 kr eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Patrik Sjödin
|

Beskrivning

Högt belägen gavelfyra på Haga!

På Haga och populära Baldersvägen finns nu denna rymliga fyra till salu. Lägenheten är lugnt belägen med närhet till naturen på Norra berget. Bostaden ligger på våning 2 av 3 med endast två trappor upp.

Bostaden har en trevlig planlösning med gavelläge och fönster i två väderstreck. Köket & det rymliga vardagsrummet är belägna intill varandra och från vardagsrummet nås balkongen med vy mot föreningens innergård med gemensam grillplats & lekplats.

Alla tre sovrummen är väl tilltagna i storlek och har gott om förvaringsmöjligheter.
Här finns också ett helkaklat badrum samt en separat toalett.
Föreningen har planer på att bygga nya inglasade balkonger, diskussioner förs just nu.

I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

Varmt välkommen att boka ditt intresse!

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: Flerf.
4 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 99 Kvm.
Byggnadsår: 1964.
Driftskostnad: 5.424 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Norrhagen är belägen på Baldersvägen 19-21 i Sundsvall. Föreningen består av två hus med 102 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Förvaltare är Riksbyggen.

Parkering
Föreningen har totalt 8 varmgarage och 75 parkeringsplatser; varav några carports med motorvärmare och några med laddstolpar för elbil, samt några vanliga parkeringsplatser med laddstolpar, och några parkeringsplatser med och några utan motorvärmare.

För närvarande finns det en ledig parkeringsplats med motorvärmare och en utan. Till varmgarage är det 22 i kö, parkeringsplats för elbil 6 i kö, carport elbil 8 i kö, carport motorvärmare 27 i kö, parkeringsplats med värme 15 i kö och utan värme 14 i kö (kontrollerat 2024-04-29). Kontakta Riksbyggen för mer info om parkering.

TV/Bredband
Bredband 100 mbit via Telenor och kabel-TV (grundutbud) via Tele 2 bekostas med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör ett källarförråd och en matkällare. Tvättstuga finns i hus nr 21. På baksidan av huset finns gemensam grillplats och lekplats.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1433 kr samt en pantsättningsavgift på 573 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

177.045kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 132.
Energideklaration registrerad: 2019-04-30.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 2.200.000 kr. eller högstbjudande. Månadsavgift 6.342 kr (Värme, Vatten). Andel i föreningen är 1.42978%.

Driftskostnad

Totalt 452 kr/mån (5.424 kr/år) varav El 198 kr/mån, Övrigt 254 kr/mån.
Personer i hushållet: 1.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 254 kr/mån avser tillägg för kabel-TV och bredbandsavgift.

Området

Haga

Vid foten av Norra Berget, med utsikt över Sundsvall city och hamnen, hittar du villaområdet Haga. Området räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva. Sundsvalls sjukhus och idrottsplatsen Baldershov ligger i Haga. Här finns även den grönskande Tivoliparken (även känt som Busbacken), populärt bland solbadande hagabor.

I Haga finns bland annat livsmedelsbutik, bensinmack, bageri, café, restauranger och pizzerior. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Cirka 10 minuters gångväg till Sundsvall city.

Karta