Alvägen 21,

Sundsvall - Kubikenborg

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
61 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
4.492 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
595.000 kr Eller högst bjudande

Visning

  • 24 juni 2024 kl. 12:00 12:30
    Visningsanmälan krävs

Beskrivning

Stilsäker tvåa på Kuben med skogen inpå knuten!

Vill du bo i lägenhet men ändå ha närhet till skog och natur, då är denna bostad perfekt för dig. Här finner du en stilsäker och modernt renoverad 2:a, praktiskt belägen endast en trappa upp.

Lägenheten består av en rymlig hall med gott om förvaring, ett stilrent kök med köksö och öppen förvaringslösning samt ett inbjudande vardagsrum med ljusinsläpp ifrån två håll samt utgång till balkongen. Vidare finner du ett ombonat sovrum med inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin.

I föreningen finns det mesta från festlokal till gym och bastu. Området är lugnt och trevligt, på en återvändsgata med skogen inpå knuten. Superfina promenadstigar som ansluter upp mot södra bergets rekreationsområde och endast en kort promenad till fotbollsplaner, utomhusbad och härliga elljusspår.

Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 61 Kvm.
Byggnadsår: 1966.
Driftskostnad: 3.300 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Kubenbacken hittar ni på Alvägen 13-31, lugnt beläget med skog och natur runt husknuten och ca 3 km söder om Sundsvalls centrum. Föreningen består av 84 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Förvaltare är Nisses Förvaltnings AB.

TV/Bredband
Kabel-TV och bredband via Telenor, ingår i avgiften.

Parkering
Det finns 73 parkeringsplatser i föreningen. Just nu är en plats ledig och det är ingen i kö (kontrollerat 2024-02-01). Kontakta Nisses för mer info eller för att anmäla ditt intresse till en parkeringsplats. I föreningen finns även tillgång till ett antal gästparkeringar.

Försäkring
Brf Kubenbacken är fullvärdesförsäkrad via Dina Försäkringar. I försäkringen ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare.

Gemensamma utrymmen
Förutom tvättstuga finns det flera gemensamma lokaler så som aktivitetsrum med pingis- och biljardbord, samlingsrum, bastu och övernattningsrum. Utomhus finns ett antal möblerade grill- och fikaplatser, bland annat en i skogsbrynet strax ovanför Alvägen där du kan grilla med både kol och trä. På Alvägen 25-27 har föreningen lekpark som uppgraderades till EU-standard 2017. Utanför varje hus finns blomsterrabatter med möjlighet att själv plantera blommor och buskar.

Förråd
Källarförråd

Hemsida
https://www.kubenbacken.se/

Bostadsrättens nettoskuldsättning

Bostadens nettoskuldsättning är 83 533 kr. Beräkningen är gjord utifrån årsredovisningen 2022. 

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 148.
Energideklaration registrerad: 2019-04-08.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 595.000 kr. Eller högst bjudande. Månadsavgift 4.492 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.01149%.

Driftskostnad

Totalt 275 kr/mån (3.300 kr/år)
Personer i hushållet: 2.

Området

Skönsmon

Mellan södra stadsberget och sundsvallsfjärden ligger Skönsmon. Det är ett omtyckt område där du har nära till slalombackar, skidspår och elljusspår. Här blandas charmiga gamla trähus med flerfamiljshus och små 50-talsvillor.

I Skönsmon finns en livsmedelsbutik, postombud, restaurang, pizzerior, konditori, café och ett tempererat utebad. Här finns även Sundsvalls brandstation. Till Sundsvall city är det cirka 1,5-3 km, restid med buss ungefär 10 minuter.

Karta