Åkersviksgatan 7A,

Centralt

Utgångspris

625.000 kr

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
22 Kvm
Våning:
2
Månadsavgift:
1.647 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
625.000 kr

Visning

  • 31 maj 2023 kl. 13:00 13:15
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Jessica Liv
|

Beskrivning

Optimalt boende för studenten!

Söker du ett kvadratsmart boende med gångavstånd till stan och Mittuniversitetet? Varmt välkommen till det här optimala boendet för studenten eller för dig som ska köpa din första lägenhet!

Här finns en trivsam och bra planerad lägenhet med låg boendekostnad i en stabil HSB-förening. Inom gångavstånd finns centrums alla populära restauranger och i närområdet finns det gym och fina promenadstråk vid Selångersån. Det finns även bra förbindelser till dig som behöver pendla då Västra station ligger 5 min från lägenheten.

Välkommen med din visning eller intresseanmälan!

Alla bilder

Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Detaljbild från allrum
Detaljbild från allrum
Praktisk köksdel
Praktisk köksdel
Detaljbild från köksdel
Detaljbild från köksdel
Del av allrum för sängplats
Del av allrum för sängplats
Detaljbild
Detaljbild
Detaljbild
Detaljbild
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Bostadshus
Bostadshus

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kök Boarea: 22 Kvm.
Byggnadsår: 1944.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
HSB Brf Tjärnparken hittar du i centrala Sundsvall. I föreningen finns 108 bostadsrättslägenheter och 26 hyreslokaler. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam, kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är HSB.

Kabel TV och internet
Kabel-TV (grundutbudet) via Tele 2 och bredband 100 mbit via Telenor, ingår i månadsavgiften.

Parkering
Det finns 74 bilplatser med motorvärmare och 2 garage. Föreningen har digital köhantering där du loggar in på hsb.se med bank-ID för att ställa dig i kö. Obs. du kan tidigast göra detta någon dag efter tillträdet har varit.

Förråd
Källarförråd och matkällare

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor, en övernattningslägenhet samt en föreningslokal med biljardbord, gym och relax med bastu. Utomhus finns en gemensam uteplats.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1312,50 kr samt en pantsättningsavgift på 525 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Nettoskuldsättning

Bostadsrättens nettoskuldsättning 2 437:- 
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 163.
Energideklaration registrerad: 2019-01-09.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 625.000 krMånadsavgift 1.647 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.4289%. Reparationsfond: 4 503.

Driftskostnad

Området

Stenstan (centrum)

Beläget mellan norra och södra stadsberget ligger Sundsvalls innerstad, Stenstan. Det är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Här finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker av olika slag.

För den kulturintresserade finns bland annat teaterkvarteren och Kulturmagasinet. Och för den sportintresserade finns till exempel skatepark och basketplan. På gångavstånd har du Himlabadet, stadens mycket populära äventyrsbad och NP3 arena, som är GIF Sundsvalls hemmaarena.

Karta