Vikingavägen 43B,

Sundsvall - Granlo

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kokvrå
Boarea:
42 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
2.297 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
750.000 kr eller bud

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Attraktiv etta med sovalkov och inglasad balkong!

Välkommen till denna ljusa och renoverade etta på populär adress i Granlo! Lägenheten ligger på våning 2 med fin utsikt över omgivningarna.

Köket är stilrent med släta vita luckor, svart kakel och vacker bänkskiva i ek, samt en alldeles ny spishäll (september 2024) och ny diskmaskin (2023). Från köket har du utgång till den rymliga inglasade balkongen som blir som ett extrarum med plats för en matmöbelgrupp för fyra personer.
Allrummet har härligt ljusinsläpp från två stora fönster och sociala ytor med plats för både soffa och ett matbord för fyra personer. I anslutning finns en separat sovalkov med plats för en större enkelsäng.
En praktisk hall med både garderober och en större klädkammare ger fina förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum med ny ventilation installerad av föreningen 2023.
Brf Loke är en populär förening med bra ekonomi och låga månadsavgifter.

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kokvrå Boarea: 42 Kvm.
Byggnadsår: 1964.
Driftskostnad: 8.160 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Loke hittar du på Vikingavägen 41 A-C och 43 A-C i Sundsvall. Föreningen består av två bostadshus med 48 lägenheter med bostadsrätt och tre lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Dina Försäkringar. I försäkringen ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare och ansvarsförsäkring för styrelsen. Förvaltare är Nisses Förvaltnings AB.

Parkering
Det finns 13 carports (250kr/mån) och 36 motorvärmarplatser (200 kr/mån) i föreningen. För närvarande finns fyra lediga motorvärmarplatser! Till carport är det en före i kö (kontrollerat 2024-10-04). Kontakta Nisses för mer info om parkeringar.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Tele 2 ingår i månadsavgiften. Bredbandsleverantör är Telenor, för bredband tecknar du separat abonnemang själv.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, föreningslokal, bastu och verkstad

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr och pantsättningsavgift 573 kr tillkommer och betalas av köparen.

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Tele 2.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 109.
Energideklaration registrerad: 2019-01-30.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 750.000 kr. eller bud. Månadsavgift 2.297 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 1.28704%. Reparationsfond: 214.

Driftskostnad

Totalt 680 kr/mån (8.160 kr/år) varav El 162 kr/mån, Övrigt 518 kr/mån.
Personer i hushållet: 1.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 518 kr/mån avser balkongtillägg

Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde cirka 2,5 km väster om Sundsvall city. Gravkullarna i Högom är välkänt och här anordnas varje år en drakflygartävling.

I Granlo finns en livsmedelsbutik, bensinmack, apotek, postombud och pizzeria. Bussförbindelserna är goda, restiden till Sundsvall city är cirka 10 minuter.

Karta