Lundbovägen 17D,

Granlo

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
37.5 Kvm
Våning:
Souterräng
Månadsavgift:
2.669 kr (Värme, Vatten)
Utgångspris:
675.000 kr eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Patrik Sjödin
|

Beskrivning

Toppenetta i Granlo i utmärkt skick!

Fantastiskt fin & trivsam etta i utmärkt skick som det bara är att flytta rätt in i!

En ljus lägenhet med fönster i både söder- och västerläge bekvämt belägen endast några trappsteg ned på souterängplan med en stor uteplats i bästa solläge.

Granlo är ett mycket populärt område för både äldre & yngre. Här bor du på ett lugnt läge nära till matbutik, mittuniversitet, vårdcentral, buss m.m. Perfekt cykelavstånd till centrala Sundsvall och på vägen passeras Mittuniversitetet.

Välkommen!

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: Flerfamiljshus.
1 rum och kök Boarea: 37.5 Kvm.
Byggnadsår: 1964.
Driftskostnad: 10.248 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Trädgårdsmästaren hittar du på Lundbovägen 17 A-F i stadsdelen Granlo i Sundsvall. Föreningen består av 44 lägenheter med bostadsrätt. Till varje lägenhet medföljer förråd samt matkällare. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare är HSB.

Parkering
Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra motorvärmarplats. För närvarande finns det två carportplatser men ett projekt pågår för att utöka dessa till 50 platser. I föreningen finns även ett antal gästparkeringar i föreningen. Kontakta styrelsen för mer info om parkering.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Com Hem ingår med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. För närvarande är föreningen ansluten via Servanet där du tecknar eget abonnemang för bredband via fiber. Styrelsen har beslutat att teckna avtal med Com hem för TV, bredband och telefoni. Detta kommer införas under juli 2022.

Gemensamma ytor
Föreningen har gemensamma grönytor med uteplats i berså samt en stor altan med grill och paviljong, som används flitigt sommartid av föreningens medlemmar. Föreningen har även modernt utrustade tvättstugor (renoverade 2019), cykelförråd, barnvagnsförråd och moloker för sophantering.

Hemsida
https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/tradgardsmastaren/

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1207,5 kr samt en pantsättningsavgift på 483 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme.
Ventilation och kyla: Självdrag.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 160.
Energideklaration registrerad: 2019-03-21.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 675.000 kr eller högstbjudande. Månadsavgift 2.669 kr (Värme, Vatten). Andel i föreningen är 1.51592%.

Driftskostnad

Totalt 854 kr/mån (10.248 kr/år) varav El 330 kr/mån, Övrigt 524 kr/mån.
Personer i hushållet: 2.

Kommentar till driftskostnad: Övrig: 125 kr/mån avser ett obligatoriskt tillägg för kabel-TV. Bredband (150/10): 399kr/mån.

Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde cirka 2,5 km väster om Sundsvall city. Gravkullarna i Högom är välkänt och här anordnas varje år en drakflygartävling.

I Granlo finns en livsmedelsbutik, bensinmack, apotek, postombud och pizzeria. Bussförbindelserna är goda, restiden till Sundsvall city är cirka 10 minuter.

Karta