Korstavägen 12A,

Sundsvall - Korsta

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
63 Kvm
Våning:
5
Månadsavgift:
5.407 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
525.000 kr eller bud

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Renoverad 2:a i Korsta

Varmt välkommen till en modernt renoverad tvårumslägenhet på Korstavägen 12A!

Köket är ljust och renoverat med integrerade vitvaror. Här finns det gott om plats för ett stort matbord som bjuder in till många härliga middagar med familj och vänner. I anslutning till köket ligger sovrummet med ett lugnt läge mot grönområde utanför.
Vardagsrummet har ett bra ljusinsläpp med utgång till den inglasade balkongen med högt läge. Här kan ni njuta av solen under morgon/kväll och njuta av utsikten. Vardagsrummet är stort och rymligt med många möjligheter. Här kan du ha både soffgrupp och matbord eller skärma av till en sovdel alternativt kontorsdel.

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 63 Kvm.
Byggnadsår: 1973.
Driftskostnad: 10.716 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Kaparen hittar du i Sundsvall på Korstavägen 8-12 A-B. Föreningen består av 95 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam, kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är HSB.

Förråd
Källarförråd

Kabel-TV/bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Tele 2 och bredband via Telenor ingår i månadsavgiften.

Parkering
Det finns 82 parkeringsplatser (med och utan el) i föreningen. Föreningen har digital köhantering via HSB. Som köpare loggar du in med bankID för att ställa dig i kö. Obs. kan inte göras förrän efter tillträdet har varit.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns det lokaler för både fritid och hobby, liksom tvättstugor och gästlägenhet. Det finns tre tvättstugor på Korstavägen 8,10 och 12 samt en grovtvättstuga på Korstavägen 12. Hobbyrum för snickeri och målning samt träningslokal finns i hus 12A och en föreningslokal på 12B. Cykelrum finns i varje hus.

Hemsida
https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/kaparen/

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr samt en pantsättningsavgift på 573 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Övriga avgifter
500 kr/person i medlemsavgift till HSB (fås tillbaka vid utträde ur HSB) samt 300 kr i årsavgift (endast första året).

Nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning uppgår till 428 334 kr. Och består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 525.000 kr. eller bud. Månadsavgift 5.407 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.9806%.

Driftskostnad

Totalt 893 kr/mån (10.716 kr/år) varav El 150 kr/mån, Övrigt 743 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 743 kr/mån avser balkongtillägg

Området

Korsta

Korsta är ett område med egen småbåtshamn och fin utsikt över Sundsvalls hamn. Här finns även ett fint skogsområde med eljusspår och skidspår, samt många fina skogsstigar och bär och svampställen. I området finns fotbollsplaner, lekplatser, utegym, thaimatsrestaurang, pizzeria/kolgrillsrestaurang och en servicebutik. En kort promenad bort ligger också Skönsbergs centrum där det finns vårdcentral, apotek, gym, frisörer och fler restauranger.

Bussförbindelserna är goda. Restid till Sundsvall city med buss är cirka 11 minuter.

Karta