Hampus Jonsson

Fastighetsmäklare

Hampus har lång erfarenhet av mäklarbranschen och har varit verksam sedan 2001. Han har drivit mäklarbyrå i Stockholm i 13 år och har under dessa år formats till en kunnig och professionell mäklare. Hampus har också en byggnadsingenjörsutbildning i ryggsäcken som han har stor nytta av i sitt yrke.

Ayhan Yagci

Fastighetsmäklare

Ayhans största passion är försäljning, och service. Han kommer hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Ayhan är en professionell, förtroendegivande och en hårt jobbande fastighetsmäklare. Med honom som din mäklare kan du känna dig trygg.

Cornelia Mohlén

Kundkoordinator

Cornelia har en stor passion för detaljer i sitt yrke som mäklarassistent. Detaljerna märks i kundrelationen men även i arbetet till varje objekt. Tillgängligheten är en viktig del i affären, genom att svara snabbt på de frågor som ställs och att hela tiden finnas tillgänglig för kunden. Det leder till en god kundrelation där kunden känner sig trygg med god kundkontakt från början till slutet med affären.