Trädgårdsgatan 14,

Sundsvall - Centrum

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
88 Kvm
Våning:
5
Månadsavgift:
6.958 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
2.375.000 kr Eller högst bjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Trädgårdsgatan 14

Trea med toppenläge, hiss och balkong – med utsikt över Sundsvalls stenstad!

Varmt välkomna till denna innerstadspärla. Belägen på högsta våningen, med balkong och kvällssol, endast en halv trappa upp till föreningens härliga takterrass. En riktigt fin lägenhet med ett riktigt bra läge!

Lägenheten består av en stor och rymlig hall, två sovrum, fint badrum, samt ett stort vardagsrum och kök. Golvvärme i hela lägenheten, och fint ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck.

Alldeles utanför lägenhetsdörren finner ni ert egna förråd, samt hissen som tar er ned till källarplan, tvättstuga, parkeringsgarage, m.m. Fastighetens byggår är 2007 och uppvärmningen är bergvärme.

Här bor ni bekvämt och riktigt fint – med närhet till allt. Gångavstånd till butiker, mataffärer, jobb, skolor, bussar, tåg, restauranger och kaféer… ja allt vad Sundsvalls vackra stad har att erbjuda.

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 88 Kvm.
Byggnadsår: 2007.
Driftskostnad: 4.344 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Läkaren 9 byggdes 2007, mitt i centrala Sundsvall på Trädgårdsgatan 14. Föreningen består av 17 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Föreningen är fullvärdesförsäkrad via Dina Försäkringar där kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är Nisses Förvaltnings AB.

Parkering
Föreningen har ett garage med 9 parkeringsplatser, kostnad 800 kr/mån. Separat kölista finns till garageplats. Parkeringshus finns i närheten. Kontakta Nisses Förvaltnings AB för mer info.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbud) via Tele 2 ingår i månadsavgiften. Föreningen har gruppavtal med Servanet för bredband 100 mbit. Detta bekostas med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. Möjlighet finns även att välja bredband via Arkaden. Du tecknar då eget avtal med dem.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en stor gemensam takterass med utemöbler och gasolgrill som kan bokas kostnadsfritt av de boende, samt en liten innergård, även den med utemöbler. Tvättstuga finns i entreplan. Cykelförråd finns.

Förråd
Källarförråd

Bostadsrättens nettoskuldsättning

Bostadrättens nettoskuldsättning är: 1 141 868 kr. Beräkningen är gjord utifrån årsredovisningen 2022. 

Övrigt

Nyinköpt kyl och frys - 2024. 

Byggnad

Uppvärmning: Bergvärme.

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 2.375.000 kr. Eller högst bjudande. Månadsavgift 6.958 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 6.35280%.

Driftskostnad

Totalt 362 kr/mån (4.344 kr/år) varav El 150 kr/mån, Övrigt 212 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 212 kr/mån avser obligatoriskt tillägg för bredband

Området

Stenstan (centrum)

Beläget mellan norra och södra stadsberget ligger Sundsvalls innerstad, Stenstan. Det är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Här finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker av olika slag.

För den kulturintresserade finns bland annat teaterkvarteren och Kulturmagasinet. Och för den sportintresserade finns till exempel skatepark och basketplan. På gångavstånd har du Himlabadet, stadens mycket populära äventyrsbad och NP3 arena, som är GIF Sundsvalls hemmaarena.

Karta