Tallrotsgatan 17,

Haga

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
59.5 Kvm
Våning:
2
Månadsavgift:
3.321 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
1.295.000 kr

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Emil Sångberg
|

Beskrivning

2:a med låg avgift på populära Tallrotsgatan!

Välkommen till denna tvårummare på eftertraktade Tallrotsgatan i Sundsvall.
Väldisponerade dryga 60 kvadratmeter med nyrenoverat kök, rymligt sovrum med fönster mot norr som håller sovrummet svalt, stor inglasad balkong mot söder, badrum renoverat av föreningen i samband med stambyte 1997, samt en hall med gott om förvaringsmöjligheter.
Föreningen som består av totalt 118 bostäder fördelade på mestadels tvåor och treor, och totalt finns 117 parkeringsplatser så här får du snabbt parkering. I byggnaden finns även nyrenoverad tvättstuga, förråd och cykelförråd.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 59.5 Kvm.
Byggnadsår: 1959.
Driftskostnad: 8.616 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Stammen består av ett bostadshus med 118 lägenheter och en affärslokal, på Tallrotsgatan 3-25 i Sundsvall. Kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är Nisses Förvaltnings AB.

Parkering
Det finns 83 parkeringsplatser med motorvärmare och 10 utan el. Dessutom finns sammanlagt 24 garage och carportplatser. Önskemål om parkeringsplats framförs till vicevärden Christer Loo. Varje lägenhet har dessutom ett gästparkeringskort.

Kabel-tv/Bredband
Föreningen är ansluten till kabel-tv via Tele2. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Anslutning till Bredbandsbolaget finns. Medlem väljer själv om man vill ansluta sig för bredbandsuppkoppling.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor finns på Tallrotsgatan 17 och 19. Förvaring för cyklar, sparkar och barnvagnar finns i källaren vid entrén på Tallrotsgatan 3,7,19 och 25. Utomhus har föreningen nyligen gjort en fin lekplats med intilliggande grillplats. Föreningen har även en till gemensam uteplats med grillmöjligheter.

Gemensamhetsel
Föreningen har så kallad gemensam el. Medlem betalar endast för den el som förbrukas. Avläsning av elmätare sker en gång per år.

Solcellsprojekt
Föreningen har nyligen installerat en solcellsanläggning som kommer täcka 50 procent av föreningens elförbrukning. Under hösten 2022 har även frånluftsvärmepumpar installerats (klart våren 2023) som kommer att minska föreningens värmekostnader.

Byggnad

Fönster: 3-glas.
Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 147.
Energideklaration registrerad: 2018-11-15.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 1.295.000 kr. Månadsavgift 3.321 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 0.84096%.

Driftskostnad

Totalt 718 kr/mån (8.616 kr/år) varav El 223 kr/mån, Övrigt 495 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 495 kr/mån avser balkongtillägg.

Området

Haga

Vid foten av Norra Berget, med utsikt över Sundsvall city och hamnen, hittar du villaområdet Haga. Området räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva. Sundsvalls sjukhus och idrottsplatsen Baldershov ligger i Haga. Här finns även den grönskande Tivoliparken (även känt som Busbacken), populärt bland solbadande hagabor.

I Haga finns bland annat livsmedelsbutik, bensinmack, bageri, café, restauranger och pizzerior. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Cirka 10 minuters gångväg till Sundsvall city.

Karta