Snickaregatan 6C,

Sundsvall - Södermalm

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
19 Kvm
Månadsavgift:
1.248 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
450.000 kr

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Emil Sångberg
|

Beskrivning

Central studiolägenhet med extremt låg avgift!

Välkommen till denna unika studiolägenhet på 19 kvm belägen på Snickaregatan 6C i centrala Sundsvall. Denna kompakta och välplanerade bostad erbjuder ett bekvämt och funktionellt boende med närhet till både stadens centrum och universitetet.

Denna studiolägenhet är perfekt för dig som söker ett centralt boende med låga omkostnader. Avgiften ligger på endast 1248 kr/mån. Lägenheten har nyligen genomgått renoveringar som gör den inflyttningsklar och modern.

Köket är fullt utrustat och renoverat med hög standard. Här finner du spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys, vilket gör det enkelt att laga mat och hålla ordning. Badrummet renoverades i samband med senaste stambytet och har moderna ytskikt av kakel och klinkers. Detta ger en fräsch och stilren känsla.

Snickaregatan 6C erbjuder ett oslagbart läge med gångavstånd till Sundsvalls centrum, där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjen. För studenter är lägenheten idealiskt belägen med promenadavstånd till universitetet, vilket underlättar studielivet.

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kök Boarea: 19 Kvm.
Byggnadsår: 1953.
Driftskostnad: 1.740 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Lärkan i Sundsvall hittar du på Södermalm, på kort gångavstånd från Sundsvalls centrum. Föreningen består av 27 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Ekonomisk och teknisk förvaltning hanteras av HSB.

Försäkring
Hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna, kollektivt bostadsrättstillägg ingår ej i föreningens fastighetsförsäkring.

Parkering
Det finns 8 garageplatser och 7 parkeringsplatser i föreningen. För närvarande är det 11 i kö till garage och 9 i kö till parkering (kontrollerat 2024-06-26). Föreningen har digital köhantering. Som nyinflyttad kan du, efter tillträdet, logga in med bank-ID på hsb.se och ställa dig i kö till parkering.

Kabel-TV/Bredband
Grundutbudet av TV-kanaler via Tele 2 ingår i månadsavgiften. Bredband 100 mbit via Bredbandsbolaget bekostas med ett tillägg på månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen
Källarförråd och cykelförråd finns. Utomhus har föreningen en fin gemensam uteplats. Tvättstuga finns på Snickaregatan 6B.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr och pantsättningsavgift 573 kr tillkommer och betalas av köparen.

Övriga avgifter
500 kr/person i medlemsavgift till HSB (fås tillbaka vid utträde ur HSB) samt 300 kr i årsavgift (endast första året).

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 450.000 kr. Månadsavgift 1.248 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 0.6748%. Reparationsfond: 536.

Driftskostnad

Totalt 145 kr/mån (1.740 kr/år) varav El 20 kr/mån, Övrigt 125 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 125 kr/mån avser tillägg för internetuppkoppling

Området

Södermalm

På väg upp mot Södra stadsberget hittar du stadsdelen Södermalm, med fin utsikt över centrala Sundsvall. Här finns några av de fåtal trähus som är kvar från tiden innan Sundsvallsbranden 1888. Det är nära till skog och natur och du behöver inte gå långt för att hitta fina parker och grönområden, för en stunds avkoppling.  

På Södermalm finns en livsmedelsbutik, bensinmack och pizzerior. Bussresan till Sundsvall city tar cirka 5 minuter.

Vill du veta mer om Södermalm? Se gärna vår områdesfilm där vi träffar Maria Persson som har hjärtat på Södermalm.

Karta