Sallyhillsvägen 15,

Sallyhill

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
76.8 Kvm
Våning:
1 ( (halvtrappa)
Månadsavgift:
4.255 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
1.095.000 kr eller bud

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Från lekparken ovanför husen börjar skogen mot berget – men fina bär- och svampmarker, många fina stigar och orörd natur att ströva sig i.

Elljusspåret mot Populära Sidsjön och vidare mot Södra bergets fantastiska spårsystem börjar bara några hundra meter från husen.

Sedan nämnde jag att det kan vara av värde att nämna att husen i föreningen står intill skogen mot Klissberget…

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 76.8 Kvm.
Byggnadsår: 1964.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Lien består av två hus med 52 bostadsrättslägenheter på Sallyhillsvägen 13-19 i Sundsvall. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna. Förvaltare är Riksbyggen.

Nytt projekt 2022
Föreningen har under 2022 genomfört att samtliga motorvärmarplatser även kan användas för att ladda elbil. Dessutom finns det två snabbladdningsstationer utanför Sallyhillsvägen 13.

Parkering
Det finns 39 parkeringsplatser med motorvärmare. Kostnad: 100 kr/mån. För närvarande finns det 2 st lediga platser 2022-08-05. Föreningen har även ett antal gästparkeringar. Varje boende får 5 parkeringskort från Drakstaden som ska vara synliga i bilen oavsett om du hyr en plats eller står på en gästparkering. Kontakta Riksbyggen för mer info om parkeringar.

Renoveringar
2004 Renovering tvättstugor
2007 Stambyte
2014 Takbyte och nya entrétak
2019 Byte till säkerhetsdörrar

Kabel-TV och internet
Föreningen har avtal med Com Hem, grundutbudet ingår i månadskostnaden.
Bredband via Telenor ingår i månadskostnaden.

Förråd
Källarförråd och matkällare.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam tvättstuga på Sallyhillsvägen 17. Cykelrum finns på entreplan på Sallyhillsvägen 13 och 15. Det finns en stor gemensam grillplats med utemöbler och en lekplats med gungor.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1208 kr samt en pantsättningsavgift på 483 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: C.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 100.
Energideklaration registrerad: 2020-05-07.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 1.095.000 kr eller bud. Månadsavgift 4.255 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 1.99046%. Reparationsfond: 5 430.

Driftskostnad

Området

Sallyhill

Stadsdelen Sallyhill ligger naturnära samtidigt som du har gångavstånd till centrala Sundsvall, vilket gör det till ett populärt bostadsområde. Här finns Midälvaplanen som sommartid används till bollsport och vintertid blir en isbana.

I närliggande området Nacksta finns livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral och ett tempererat utebad. Bussförbindelserna är goda med bara några minuters restid till Sundsvall city.

Karta