Nackstavägen 42 A,

Nacksta

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
77 Kvm
Våning:
3
Månadsavgift:
5.410 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
495.000 kr eller bud

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Flytta rätt in!

På trevligt läge i stabila HSB:s Brf Rågen finner vi på 3:e våningen denna genomgående trerummare. Här finns hiss från markplan, renoverat kök & badrum och inglasad balkong med fin utsikt.

Föreningen har nyligen stambytt och renoverat badrummet med kakel och klinker samt satt in nya säkerhetsdörrar. Föreningen har en fin fritidskommitté och det anordnas flera aktiviteter för medlemmarna under året. I föreningen finns även vävstuga, snickeri mm.

I månadsavgiften ingår både kabel-tv, bredband 250/100 Mbit/s, bostadsrättstillägg samt avsättning till den inre reparationsfonden.

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 77 Kvm.
Byggnadsår: 1972-1974.
Driftskostnad: 2.796 kr/år.

Föreningsinfo

Allmän information
Brf Rågen hittar du väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54. Här har du nära till naturen med många möjligheter till promenader i skog och mark. I området finns det även ett affärscentrum med en mängd olika affärer. Förvaltare för Brf Rågen är HSB.

Planerat underhåll
2021: Installation av postboxar

Genomförda renoveringar
2019-2020: Byte av lägenhetsdörrar, markarbeten samt asfaltering.
2019: Renovering/underhåll av takpapp, byte av dörrtaggar, nedtagning av träd, samt förnyande av markområden.
2016-2019: Stambyte badrum, stamrenovering, ny el.
2015-2018: Renovering av tvättstugor, handtag till trappfönster för brandsäkerhet, stenslipning av entréer samt bottenplan, takbesiktning, installation av ny garagebelysning, bytt låssystem, sanering och rengöring av befintliga sandlådor, asfaltering och kantsten, byggnation av 2 st miljöhus, installation av fällstolar i trapphusen samt markering av våningsplanet.

Gemensamma utrymmen
Snickeri, tvättstugor i varje byggnad, grovtvättstuga, fritidslokal, förråd, cykelrum, källsorteringshus, Uthyrningslägenheten är belägen längst ner på Nackstavägen 42A och har en härlig uteplats.

Gårdsplats
I området finns flera lekplatser placerade vid gångvägarna på ovansidan av varje husrad, långt från biltrafik. Bersån nedanför Nv 54 är en skön plats för den som vill sitta ute i det gröna.

Parkering
Det finns totalt 586 parkeringar fördelat på garageplatser, motorvärmarplatser och några få platser utan el. Föreningen har digital hantering av parkering. Du som köpare loggar in på hsb.se och ställer dig i kö när du fått tillträde till lägenheten.

Det finns även en del besöksparkeringar på området. Dessa är avgiftsbelagda och betalautomater finns vid infarterna.

Kabel-TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) ingår i månadsavgiften. Bredband (250/100+ip-telefoni) via Telenor ingår som ett tillägg på månadsavgiften.

Försäkring
Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Protector. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1190 kr samt en pantsättningsavgift på 476 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 144.
Energideklaration registrerad: 2019-03-05.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 495.000 kr eller bud. Månadsavgift 5.410 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 0.16631%. Reparationsfond: 1632.

Driftskostnad

Totalt 233 kr/mån (2.796 kr/år)

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: tillägg för internetuppkoppling 125 kr/mån och balkong 108 kr/mån..

Karta