Lekängsvägen 2 I,

Sallyhill

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
30 Kvm
Våning:
2
Månadsavgift:
2.025 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, El)
Utgångspris:
495.000 kr eller bud

Visning

  • 6 december 2021 kl. 16:30 17:00
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Öppen och rymlig 1:a i Sallyhill

Välkommen till en mycket modern och kvadratsmart 1:a i attraktiva föreningen Olofsgården. Låg månadsavgift där allt ingår: värme, vatten, bredband, kabel-tv och el. Renoverat kök med snygga detaljer. Allrum med plats för soffgrupp, sällskapsutrymme och ett fräscht badrum!

Attraktivt och lugnt område med goda bussförbindelser och närhet till fina promenadstråk.

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kök Boarea: 30 Kvm.
Byggnadsår: 1961.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
BRF Olofsgården består av 105 lägenheter med bostadsrätt på Lekängsvägen 2 A-I. Föreningen har även tio lokaler för uthyrning på adresserna Lekängsvägen 2 J-S. Föreningen är fullvärdesförsäkrad via Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare är HSB.

Parkering
Det finns 75 parkeringsplatser med motorvärmare, kostnad 120 kr per månad. Kontakta HSB för mer info om parkeringar. Det finns även ett antal gästplatser i föreningen med 24 timmars parkering.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Comhem och bredband 250/100 mbit/s via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen
Det finns tre tvättstugor på källarplan. Första tvättstugan är placerad vid ingång D-E, andra och tredje tvättstugan finns vid ingång H-I. Cykelförvaring finns på parkeringen samt i källaren under ingång A och I. Det finns en föreningslokal på Lekängsvägen 2 O. Ute finns en stor grillplats med två grillytor med plats för upp till 35 personer eller två grupper.

Föreningens hemsida
https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/olofsgarden/

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1190 kr samt en pantsättningsavgift på 476 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 125.
Energideklaration registrerad: 2019-01-12.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 495.000 kr eller bud. Månadsavgift 2.025 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, El). Andel i föreningen är 0.58777%. Reparationsfond: 2 489.

Driftskostnad

Området

Sallyhill

Stadsdelen Sallyhill ligger naturnära samtidigt som du har gångavstånd till centrala Sundsvall, vilket gör det till ett populärt bostadsområde. Här finns Midälvaplanen som sommartid används till bollsport och vintertid blir en isbana.

I närliggande området Nacksta finns livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral och ett tempererat utebad. Bussförbindelserna är goda med bara några minuters restid till Sundsvall city.

Karta