Kungsbackavägen 32,

Sundsvall - Granloholm

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
76.5 Kvm
Våning:
6 av 6
Månadsavgift:
5.685 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
695.000 kr eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan

Beskrivning

Rymlig trea i hisshus med fin utsikt & inglasad balkong!

Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning 6 dit du enkelt tar dig via hiss.
Inglasad balkong med västligt läge där ni kan njuta solens strålar på eftermiddag/kväll.
Invändigt erbjuder lägenheten en trevlig och social planlösning med öppna ytor och fönster i två väderstreck vilket gör att lägenheten känns luftig och välkomnande. Bostaden disponeras enligt 76,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Här har du goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem precis som du vill ha det och där du kan bo länge.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 76.5 Kvm.
Byggnadsår: 1988.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Champinjonen hittar du på Kungsbackavägen 1-82 i Granloholm, ett barnvänligt område med närhet till skola och förskolor. Föreningen består av 147 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler. Kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är HSB.

Parkering
Det finns totalt 84 garageplatser och 83 parkeringsplatser med motorvärmare, varav några nya med laddstolpar (och fler laddstolpar på gång) i föreningen. Platserna är indelade i två områden. Kungsbackavägen 1-32 tillhör område 1 och Kungsbackavägen 33-82 tillhör område 2. Föreningen har digital köhantering. Som köpare kan du ställa logga in på hsb.se med bank-ID efter tillträdet och göra en intresseanmälan.

TV/Bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Tele 2 ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget. I månadsavgiften ingår bredband 100 mbit. Det finns tre möjligheter till internetanslutning: Bredbandsbolaget 100/100 mbit, ADSL-teknik via Telia eller Com Hem - internet via TV-uttaget.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor för de boende finns i varje punkthus (Kungsbackavägen 1, 32 och 55). Det finns en kvarterslokal att hyra för 300 kronor /dygn. Det finns även ett gästrum på Kungsbackavägen 1 att hyra för 250 kronor/dygn. Rummet har en bäddsoffa med plats för max tre personer, en våningssäng med två bäddar samt en monteringsbar babysäng. Dusch och toalett finns mittemot gästrummet.

Föreningens hemsida
www.hsb.se/sodra-norrland/brf/champinjonen/

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr och pantsättningsavgift 573 kr tillkommer och betalas av köparen.

Övriga avgifter
500 kr/person i medlemsavgift till HSB (fås tillbaka vid utträde ur HSB) samt 300 kr i årsavgift (endast första året).

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

259.017kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 695.000 kr. eller högstbjudande. Månadsavgift 5.685 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.5868%. Reparationsfond: 2 347.

Driftskostnad

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta