Kullagergatan 5,

Sallyhill

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
56 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
3.654 (Värme, vatten)

Visning

  • 31 maj 2023 kl. 17:15 17:45
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Stephanie Bolt
|

Beskrivning

Kullagergatan 5

Fin tvåa på första våningen, bara några trappsteg upp, med egen balkong ut mot innergården.

Lägenheten har ett trevligt kök, ett helkaklat badrum med dusch och toalett (även förberett för tvättmaskin), ett sovrum samt ett stort vardagsrum där det även finns plats för en extra säng om så önskas. Balkongen, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har söderläge och erbjuder en utsikt över den mysiga innergården. Innergården har flera grillplatser och områden för umgänge, vilket är perfekt för den som vill bo i en lägenhet men samtidigt kunna njuta av den härliga utemiljön.

Kullagergatan 5 har ett praktiskt läge med närhet till både Sundsvalls centrum och den vackra naturen runt Sidsjön och Södra Berget. I närområdet finns allt ni behöver såsom matbutiker, restauranger, skolor, förskolor med mera.

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 56 Kvm.
Byggnadsår: 1955.
Driftskostnad: 14.112 kr/år.

Bostadsrättens nettoskuldsättning

171 604 kr nettoskuldsättning. 

Beräkningen är gjord utifrån årsredovisningen 2021.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Sundsvallshus nr 2 hittar du på Sveavägen 46, 48, 57 och 59 samt Kullagergatan 3, 5, 7, 9, 11 och 13 i Sundsvall. Föreningen består av två bostadshus med 76 lägenheter. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna, kollektivt bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring. Förvaltare är Riksbyggen.

Kabel-TV/Bredband
Leverantör: Tele2. TV och bredband 100 mbit ingår med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Parkering
Det finns 43 parkeringsplatser med motorvärmare och 11 garageplatser i föreningen. Dessutom finns två gästparkeringar. För närvarande finns en ledig plats och inom kort ännu en ledig plats samtidigt som det är en på kö (kontrollerat 2023-05-15). Enligt parkeringsansvarig i styrelsen brukar det gå snabbt att få en parkering i föreningen. Kontakta styrelsen för att ställa dig i kö.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, sopsortering, förråd, övernattningslägenhet. Det finns även ett litet gym med motionsmöjlighet och några vikter. Utomhus finns fina grönytor och på båda gårdarna finns en pergola med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1312,50 kr samt en pantsättningsavgift på 525 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 141.
Energideklaration registrerad: 2019-11-06.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Månadsavgift 3.654 (Värme, vatten). Andel i föreningen är 1,46050%.

Driftskostnad

Totalt 1.176 kr/mån (14.112 kr/år) varav El 540 kr/mån, Övrigt 636 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 636 kr/mån avser obligatoriska tillägg för kabel-TV och bredband (150 kr) och balkong ( 486 kr)..

Området

Sallyhill

Stadsdelen Sallyhill ligger naturnära samtidigt som du har gångavstånd till centrala Sundsvall, vilket gör det till ett populärt bostadsområde. Här finns Midälvaplanen som sommartid används till bollsport och vintertid blir en isbana. I friluftsområdet omkring Sidsjö finns badplatser, bryggor, skidbacke, uthyrning av sportutrustning, vinterbad, skridskobana, längdskidspår, motionsspår, utegym och mycket mer. 

I det närliggande området finns också livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral och ett tempererat utebad. Bussförbindelserna är goda med bara några minuters restid till Sundsvall city.

Karta