Jaktgatan 5,

Norra kajen

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
90 Kvm
Våning:
6 och 7
Månadsavgift:
5.056 kr (Värme, Vatten)
Utgångspris:
4.500.000 kr Eller högstbjudande

Visning

  • 8 oktober 2023 kl. 14:30 15:00
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Hampus Jonsson
|

Beskrivning

Unik lägenhet med tre terrasser och garage i källaren!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som har allt du kan drömma om och mer därtill! Denna unika pärla erbjuder inte bara en, inte två, utan hela tre rymliga terrasser som gör att du kan njuta av solen och den fantastiska utsikten oavsett vilket väderstreck du föredrar.
Stig in i detta ljusa och luftiga hem och låt dig inspireras av de imponerande panoramavyerna som omger dig. Från den ena terrassen har du en oöverträffad utsikt över det glittrande blå havet, där du kan följa solens resa från gryning till skymning. På den andra terrassen har man utsikt mot hamnen och in mot Sundsvall City. Och om det inte vore nog erbjuder den tredje terrassen en hisnande vy i alla väderstreck.
Denna moderna lägenhet har genomgående hög standard och är perfekt för dig som värdesätter kvalitet och komfort. Det öppna vardagsrummet och köket är välplanerat och erbjuder generösa utrymmen för umgänge och matlagning.

Planlösning

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: Flerfamiljshus.
3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 90 Kvm.
Byggnadsår: 2019.
Driftskostnad: 5.780 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Concordia 2 färdigställdes i juli 2019 och är belägen på Jaktgatan 5-7 i Sundsvall. Föreningen består av 30 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. För den tekniska och ekonomiska förvaltningen ansvarar Castor.

Parkering
Du som köper lägenhet i Concordia 2 är garanterad en parkeringsplats belägen i underliggande parkeringsgarage. I föreningen finns 6 laddplatser. Kontakta styrelsen för mer info om parkeringar.

TV/Bredband
Kollektivt avtal på fiber med Servanet till en kostnad av 190 kr/mån. I detta avtal ingår bredband med en hastighet av minst 2 Mbit. Avtal för TV tecknas separat.

Övriga utrymmen i föreningen
Lägenhetsförråd till varje lägenhet finns på entréplan. Föreningen har två gemensamma takterrasser.

Underhåll
Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget underhåll planerat inom fem år.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1312,50 kr samt en pantsättningsavgift på 525 kr tas ut av köparen.

Nettoskuldsättning

Bostadsrättens nettoskuldsättning 1.207.959 kr

   

Energideklaration

Ekonomi

Pris 4.500.000 kr. Eller högstbjudande. Månadsavgift 5.056 kr (Värme, Vatten). Andel i föreningen är 3.38880000%.

Driftskostnad

Totalt 482 kr/mån (5.780 kr/år) varav El 292 kr/mån, Övrigt 190 kr/mån.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 190 kr/mån avser obligatoriskt tillägg för bredband. Garage finns att hyra för 1.332 kr i månaden..

Området

Hamnen

Hamnen i Sundsvall genomgår just nu en rejäl förvandling från gammalt industriområde till en attraktiv stadsdel med helt nya kvarter. På Norra kajen, Södra kajen och Inre hamnen byggs havsnära boenden, främst bostadsrätter, med bästa läge!

I Inre hamnen finns en småbåtshamn och en trevlig hamnträdgård samt café. Längs kajstråket hittar du fina promenadslingor. Till Sundsvall city är det gångavstånd liksom till det nya Resecentrum som planeras vara klart 2021.

Karta