Härstavägen 12 D,

Skönsmon

Snabbfakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
39 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
2.837 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
695.000 kr eller bud

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet med fint läge

I hög standard och modernt utförande finns nu denna ljusa och rymliga 1:a tillgänglig. Lägenheten har en tilltalande planlösning som erbjuder fint kök med nya vitvaror, fina golv i hela lägenheten, rymligt badrum, och ett stort allrum med utgång till balkong.

Bostaden ligger i ett lugnt läge, med närhet till Mittuniversitetet, Sundsvalls sjukhus, bussförbindelser, restauranger, mataffär och mycket annat.

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

1 rum och kök Boarea: 39 Kvm.
Byggnadsår: 1956.
Driftskostnad: 1.500 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Östermon hittar du på Skönsmon, cirka 20 minuters promenad från Sundsvall city. Föreningen består av 52 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är HSB.

Parkering
Det finns 18 garage, hyra 249-346 kr/ mån (beroende på storlek), och 30 parkeringsplatser, 140 kr/ mån med el och 65 kr/mån utan el. För närvarande är det 6 st i kö till parkeringsplats och 5 i kö till garage. Kontrollerat 2022-04-11. Kontakta HSB för mer info om parkeringar.

Kabel-TV/Bredband
Föreningen har gruppavtal med Com hem där grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband 250/250 mbit via Telenor ingår med ett tillägg på månadsavgiften.

Gemensam el
Föreningen har gemensam el för sina medlemmar. HSB läser av elmätaren fyra gånger per år och kostnaden för hushållselen återfinns, specificerad, på din hyresavi.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, uteplats med nyplanterade buskar och träd (2018).

Energideklaration

Status, energideklaration: Ej utförd.

Ekonomi

Pris 695.000 kr eller bud. Månadsavgift 2.837 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 1.39977%.

Driftskostnad

Totalt 125 kr/mån (1.500 kr/år)

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 125 kr/mån avser tillägg för bredband..

Området

Skönsmon

Mellan södra stadsberget och sundsvallsfjärden ligger Skönsmon. Det är ett omtyckt område där du har nära till slalombackar, skidspår och elljusspår. Här blandas charmiga gamla trähus med flerfamiljshus och små 50-talsvillor.

I Skönsmon finns en livsmedelsbutik, postombud, restaurang, pizzerior, konditori, café och ett tempererat utebad. Här finns även Sundsvalls brandstation. Till Sundsvall city är det cirka 1,5-3 km, restid med buss ungefär 10 minuter.

Karta