Halmstadsvägen 38,

Granloholm

Utgångspris

995.000 kr

Snabbfakta

Antal rum:
4 rum och kök varav 3 sovrum
Boarea:
93.5 Kvm
Månadsavgift:
7.507 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
995.000 kr eller bud

Visning

  • 11 augusti 2022 kl. 16:45 17:15
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Rymlig 4:a i populära Granloholm, med både uteplats och balkong!

Charmigt bostadsrättsradhus i omtyckt kvarter! 4 sovrum och dubbla badrum. Ljust kök. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Stenbelagd uteplats på baksidan som bjuder på många soltimmar. Barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Cykelavstånd till livsmedelsbutik, träningslokal och idrottsanläggning.

Välkommen på visning!

Bostadsfakta

Sammanfattning

4 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 93.5 Kvm.
Byggnadsår: 1983.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Skivlingen är belägen väster om staden, på Falkenbergsvägen och Halmstadsvägen i Granloholm. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare är HSB.

Förråd
Källarförråd

Renoveringar
2015 Vatten och brandlarm installerat.
2016 Invändig renovering av kvartershus samt byggande av en övernattningslägenhet.
2017 Renovering av garage- och tvättstugefasader. Utbyte och färdigställande av all yttre- och inre belysning. Nybyggnation av två lekparker.
2018 Färdigställande av lekparker, fasadrenovering Halmstadsvägen 1, yttre belysning utbytt till ledljus, nytt bredbandsnät från Telenor
2019 Byte av lägenhetsdörrar på alla 5 höghus, byte av garageportar, nybyggnation av en lekpark, större trädfällning i området, ny ventilation i kvartershuset.
2020-2021 Byte av fönster

Kabel-tv och Bredband
Bredband 250/100 Mbit via Telenor och kabel-TV (grundutbudet) via Tele2 ingår i månadsavgiften.

Parkering
Föreningen har både garage och motorvärmarplatser som medlemmar kan hyra. Motorvärmarplatser har kortare kötider medan garagens kötid kan vara flera år. Om man som medlem ställt sig i parkeringskön och inte sedan tidigare har någon förhyrd plats prioriteras man i kön till en motorvärmarplats och man kan även få ett tidsbegränsat parkeringstillstånd från HSB som gör att man får parkera gratis på en gästparkeringsplats i väntan på att en motorvärmarplats blir ledig. För mer info om parkeringar kontakta HSB.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns ett gemensamt kvartershus med övernattningsrum, festlokal, mötesrum och bastu. Tvättstugor finns i de fyra gårdshusen belägna på Falkenbergsvägen och Halmstadsvägen. Föreningen nyligen renoverat ett hobbyrum som de boende kan använda gratis. Det finns även en pingislokal och fyra lekplatser i området.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1207,5 kr samt en pantsättningsavgift på 483 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 124.
Energideklaration registrerad: 2018-12-12.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 995.000 kr eller bud. Månadsavgift 7.507 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0,89418%.

Driftskostnad

Området

Granloholm

Granloholm är beläget cirka 3 km nordväst om Sundsvall city. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt den närbelägna Sticksjön. I området finns det såväl volleybollplan som frisbeegolfbana, fotbollsplaner och motionsspår.

I Granloholms centrum finns pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och frisör. Bussförbindelserna är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter till Sundsvall city.

Karta