Fridhemsgatan 61C,

Sundsvall/Skönsmon

Snabbfakta

Antal rum:
3 rum och kök varav 2 sovrum
Boarea:
71.5 Kvm
Våning:
1
Månadsavgift:
4.539 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV)
Utgångspris:
1.100.000 kr Eller bud

Visning

  • 22 maj 2022 kl. 12:00 12:30
Ansvarig mäklare
Jimmie Gustafsson
|

Beskrivning

Modern 3:a på populära Fridhemsgatan 61C

Välkommen till denna ljusa och attraktiva lägenhet på populära Skönsmon!

I denna lägenhet möts man av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter.
Direkt till vänster nås man av köket som är ett ljust kök som har ett väldigt bra skick med modern touch.
Från hallen till höger når man det rymliga och trevliga vardagsrummet med ett tydligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer man till balkongen som har en vacker utsikt mot bland annat Sundsvallsbron.

Helkaklat och fräscht badrum som renoverats i en modern stil. Två stycken sovrum som är ljusa och i fint skick med bra förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett familjärt område med mysiga, grönskande områden endast runt hörnet och med närhet till både centrum och bra kommunikationer.
Promenadavstånd till friluftsaktiviteter, gym och matbutik.

Ett modernt boende med hög standard, genomtänkta materialval samt fräscha ytskikt. Endast en halv trappa upp (från ovansidan). En populär förening med bra ekonomi. Välkommen att höra

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

3 rum och kök varav 2 sovrum.
Boarea: 71.5 Kvm.
Byggnadsår: 1956.
Driftskostnad: 1.500 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Östermon hittar du på Skönsmon, cirka 20 minuters promenad från Sundsvall city. Föreningen består av 52 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Kollektivt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen ingår. Förvaltare är HSB.

Parkering
Det finns 18 garage, hyra 249-346 kr/ mån (beroende på storlek), och 30 parkeringsplatser, 140 kr/ mån med el och 65 kr/mån utan el. För närvarande är det 6 st i kö till parkeringsplats och 5 i kö till garage. Kontrollerat 2022-04-11. Kontakta HSB för mer info om parkeringar.

Kabel-TV/Bredband
Föreningen har gruppavtal med Com hem där grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband 250/250 mbit via Telenor ingår med ett tillägg på månadsavgiften.

Gemensam el
Föreningen har gemensam el för sina medlemmar. HSB läser av elmätaren fyra gånger per år och kostnaden för hushållselen återfinns, specificerad, på din hyresavi.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, uteplats med nyplanterade buskar och träd (2018).

TV- och internetanslutning

Telenor.

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 144.
Energideklaration registrerad: 2018-11-12.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 1.100.000 kr Eller bud. Månadsavgift 4.539 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV). Andel i föreningen är 2.24631%. Reparationsfond: 3 029.

Driftskostnad

Totalt 125 kr/mån (1.500 kr/år)

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 125 kr/mån avser tillägg för internetuppkoppling..

Området

Skönsmon

Mellan södra stadsberget och sundsvallsfjärden ligger Skönsmon. Det är ett omtyckt område där du har nära till slalombackar, skidspår och elljusspår. Här blandas charmiga gamla trähus med flerfamiljshus och små 50-talsvillor.

I Skönsmon finns en livsmedelsbutik, postombud, restaurang, pizzerior, konditori, café och ett tempererat utebad. Här finns även Sundsvalls brandstation. Till Sundsvall city är det cirka 1,5-3 km, restid med buss ungefär 10 minuter.

Karta