Bergsgatan 21A,

Sundsvall - Centralt

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
66 Kvm
Våning:
2 av 6
Månadsavgift:
4.024 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
1.495.000 kr eller högstbjudande

Visning

  • 21 juli 2024 kl. 11:30 12:00
    Föranmälan krävs, kontakta mäklaren för anmälan.

Beskrivning

Fin tvåa i hisshus med inglasad balkong, centralt läge!

Varmt välkommen till Bergsgatan 21A!
Denna bostadsrätt ligger på våning 2 med enkel tillgång via hiss. Här välkomnas vi av en stor, ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett rymligt kök med matplats. Köket erbjuder gott om skåpplats och beredningsytor. Sovrummet är också av bra storlek samt med gott om garderober. Helkaklat badrum i bra standard.
Vardagsrummet är luftigt och har plats för både matgrupp och soffa. Här finns utgång till den stora, inglasade balkongen som förlänger säsongen och har ett fint solläge mot öster med morgon- och förmiddagssol. Trevlig utsikt mot stan.

Sammantaget en ljus och hemtrevlig lägenhet med gott om förvaring och bra planlösning som nyttjar varenda kvadratmeter. Hissen gör bostaden lämplig för alla åldrar.

En stabil och populär förening med ett centralt läge med direkt närhet till kommunikationer, livdsmedelsbutik samt centrum. Föreningen har en väldigt trivsam innergård med både lekpark samt sittgrupper. Tvättstuga och bastu/relax finns i samma uppgång.

Alla bilder

Lekplats
Lekplats
Gemensam uteplats
Gemensam uteplats
Bastu i föreningen
Bastu i föreningen
Bastu i föreningen
Bastu i föreningen
Gemensam tvättstuga
Gemensam tvättstuga
Gemensam tvättstuga
Gemensam tvättstuga

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

Byggnadstyp: Flerfamiljshus.
2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 66 Kvm.
Byggnadsår: 1967.
Driftskostnad: 4.176 kr/år.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

118.611kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Gäddan består av två bostadshus med 70 bostadsrätter och tre lokaler på Bergsgatan 21 A-B och Thulegatan 35 B-C. Verksamheter i huset: Prima fotvård och kontor. Förvaltare är Nisses förvaltnings AB.

Försäkring
Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Dina Försäkringar. I försäkringen ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Parkering
Det finns parkeringsplatser med motorvärmare (240 kr/mån), garageplatser (600 kr/mån) och laddplatser (340 kr/mån). För närvarande finns fyra lediga parkeringsplatser och inom kort blir ytterligare en plats tillgänglig för uthyrning (kontrollerat 2024-05-08). Önskemål om parkering hanteras av Nisses förvaltnings AB.

Gemensamhetsel
Föreningen har gemensamt elavtal och du som boende betalar endast för den el du förbrukar. Avläsning av mätaren görs en gång per år.

TV/Bredband
Föreningen är ansluten till både Telia och Bredbandsbolaget via fiber in i föreningen. Bredband 10/10 Mb från Telia, ingår i avgiften. Kabel-TV kanalpaket lagom via Telia, ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor finns på Thulegatan 35C och Bergsgatan 21A. I anslutning till tvättstugan på Bergsgatan finns en bastu och relaxavdelning att tillgå.

Cyklar, sparkar och barnvagnar förvaras i speciellt uppmärkta förrådsrum vid porten på Bergsgatan 21A och B samt på Thulegatan 35B och C. Sopnedkast i trapphuset, sopsortering finns i soprummet.

Planerat underhåll
Inga större planerade underhållsåtgärder kommer att göras 2024, förutom att avloppen från föreningens tak kommer relinas.

Övrigt
En överlåtelseavgift på 1432,50 kr samt en pantsättningsavgift på 573 kr tas ut av köparen. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Energideklaration

Energiklass: D.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 127.
Energideklaration registrerad: 2018-02-28.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 1.495.000 kr. eller högstbjudande. Månadsavgift 4.024 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 1.11434%.

Driftskostnad

Totalt 348 kr/mån (4.176 kr/år) varav El 136 kr/mån, Övrigt 212 kr/mån.
Personer i hushållet: 1.

Kommentar till driftskostnad: Övrigt: 212 kr/mån avser balkongtillägg

Området

Stenstan (centrum)

Beläget mellan norra och södra stadsberget ligger Sundsvalls innerstad, Stenstan. Det är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer. Här finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker av olika slag.

För den kulturintresserade finns bland annat teaterkvarteren och Kulturmagasinet. Och för den sportintresserade finns till exempel skatepark och basketplan. På gångavstånd har du Himlabadet, stadens mycket populära äventyrsbad och NP3 arena, som är GIF Sundsvalls hemmaarena.

Karta